Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Mijn energie is weer helemaal teruggekeerd’
  Rate this post

  Janine (42) dacht alle antwoorden op haar vragen al te hebben. Ze fietste veel, hield ook enorm van wandelen en bleef zo op gewicht. Toen ze door haar enkel ging, bleef Janine in een lange periode van herstel steken. Eigenlijk wilde ze wel weer beginnen met het bewegen waar ze eerder juist zo van genoot, maar haar lichaam had andere plannen. Ze kreeg hierdoor allerlei nieuwe vragen, waar de antwoorden van wegbleven.

  Wanneer ging de knop om en besloot je het écht anders aan te pakken?
  ‘Ik was hersteld van mijn blessure, maar ik merkte dat ik nog steeds erg weinig energie had. Ik voelde me futloos en was ook veel thuis. Daar greep ik steeds vaker naar snacks. Zo bleef het getal op de weegschaal maar hoger worden. Ik stond toen voor de keuze: of ik liet dit zo doorgaan, of ik ging er iets aan doen. Ik ging dus op zoek naar een goed dieet en ook vooral goede ondersteuning hierbij, maar had geen idee wat nou goed werkte. Niets paste echt bij mij, tot ik Easyslim.nu tegenkwam.’

  Hoeveel ben je afgevallen en hoe heb je dat gedaan?
  ‘Ik volg het traject van Easyslim.nu nu vier maanden, en ik ben al zo’n 13 kilo afgevallen. Het resultaat bevalt me echt enorm. Dit kwam door de combinatie van behandelingen met Easique shakes. Bij een behandeling worden pads op je lichaam geplaatst, die met ultrasound vet uit je cellen halen, zodat je lichaam het vet kan afvoeren. Al na de eerste keer was mijn huid strakker. Dat was echt een eye-opener.’

  Wat is het verschil tussen de maaltijdvervanger Easique en reguliere shakes?
  ‘Als ik een reguliere shake drink, is het net alsof ik een glas water neem. Ik voel me eerst snel vol, en daarna keert de honger net zo snel weer terug. Als ik een Easique shake drink, dan heb ik de komende uren genoeg gehad. Dit komt doordat de shakes gebaseerd zijn op haver, lupine en zuivel, wat betekent dat je er een een vol gevoel van krijgt. Ook zorgt de shake er door het hoge eiwitgehalte voor dat je spieren niet afgebroken worden door het afvallen, maar juist sterk blijven.’

  Is het lastig om het traject vol te houden?
  ‘Nou, in het begin was het dat wel een beetje. Het vraagt om aanpassingen van je eigen kant. De vele contactmomenten helpen hierbij. Ze maken dat je het langer volhoudt en je kunt al je vragen kwijt. Ik weet hierdoor precies waarom ik doe wat ik doe: een uitstekende drijfveer!’

  Je verliest gedurende het traject geen spieren, maar ontwikkelt ze juist. Wat is daar het voordeel van?
  ‘Het apparaat traint met elektrostimulatie ook je spieren, waardoor ze groter en strakker worden. Grotere spieren hebben ook meer voedingsstoffen nodig om ze te onderhouden. Dit betekent dat je lijf ook in ruststand meer calorieën verbruikt, en dat je sneller afvalt.’

  Hoe blijf je gemotiveerd?
  ‘In het begin bleef ik gemotiveerd door de ondersteuning die ik vanuit Easyslim.nu zelf kreeg, alleen op een gegeven moment moet je het ook zelf gaan doen. Nu ik het resultaat erg duidelijk begin te merken, geeft dit mij een boost om er echt mee door te gaan.’

  Hoe gaat het nu verder?
  ‘De komende tijd ben ik nog niet weg te slaan bij Easyslim.nu. Wat mij betreft mag er nóg wel 13 kilo af. Ook merk ik dat mijn energie weer helemaal is teruggekeerd. Ik ben zelfs weer begonnen met fietsen.’

  Wat kun je de lezer adviseren?
  ‘Je kunt jezelf helemaal gek maken met informatie die je op internet kunt vinden, over talloze diëten en voedseladviezen die ontzettend veel zelfbeheersing vragen. Ik zou zeggen: voorkom deze eeuwige worsteling en ga gewoon eens bij Easyslim.nu op bezoek. Na één behandeling zie je al dat het werkt!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply