Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooi met permanente make-up
  Rate this post

  Heb jij er ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een visagist je heeft opgemaakt! Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht, en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon.

  Lisa Lefever, specialiste in permanente make-up, maakt onder andere schitterende wenkbrauwen met de nieuwste hairstroketechniek. Door kleine correcties toe te passen, zoals het zo hoog mogelijk aanbrengen van de wenkbrauwen in overeenstemming met de eigen wenkbrauw, laat Lisa een cliënt er jonger uitzien: een liftend effect zonder operaties! En zo zijn er door middel van permanente make-up legio mogelijkheden. Het is heerlijk om ’s morgens wakker te worden, in de spiegel te kijken en een verzorgd, natuurlijk uiterlijk te zien. Dat geeft gelijk een goede start van je dag!

  Make-overs
  Lisa doet veel complete make-overs. Door middel van permanente make-up worden wenkbrauwen gelift, lippen visueel voller gemaakt, en ogen sprekender. Het haar wordt zo nodig anders gekleurd en een nieuwe coupe wordt aangebracht. Tegelijkertijd krijgt de cliënt een huidverbeterende behandeling. In april van het afgelopen jaar had Lisa een reeks van ‘10 jaar jonger’-make-overs. De resultaten waren verbluffend! Dit trok veel aandacht, ook van de media.

  Medische tatoeage
  Mensen een goed gevoel te kunnen geven is voor Lisa het belangrijkste. Zo kan ze door middel van medische tatoeage bijvoorbeeld littekens zachter maken en minder opvallend. Een jongedame van 19 jaar had een enorm litteken op haar been. Dit kwam door een ongeluk toen ze 5 jaar was. Voor deze dame was het een traumatische ervaring. Inmiddels is ze door Lisa een aantal keren behandeld. De liefde en behandeling voor deze wond werkt zowel mentaal als lichamelijk. Het litteken is zachter geworden en valt minder op, waardoor het voor deze jongedame een stuk gemakkelijker is geworden om in haar bikini te lopen. NSGP

  Lisa is ingeschreven bij de Nederlandse Stichting voor PMU-specialisten. Dat is voor jou als consument een belangrijk gegeven. De NSGP is opgericht om je te helpen bij het vinden van een gediplomeerde specialist voor permanente make-up en medische pigmentatie. Een allround PMU-specialist, waardoor je verzekerd bent van optimale hygiëne en vakkundigheid.

  Over Clinic Lefever
  ‘Als je er op je best uitziet, voel je je op je best!’ Dit is de slogan van Clinic Lefever in Oldetrijne. Lisa Lefever, eigenaresse van de Clinic, is dan ook constant in ontwikkeling om haar passie (mensen helpen zich goed te voelen) steeds meer vorm te geven. Ze biedt een compleet en breed pakket van diensten aan, waardoor haar cliënten als de beste versie van zichzelf kunnen stralen.
  Behalve haar eigen diensten, zoals alles op het gebied van haren en permanente make-up, biedt ze door een samenwerking met anderen in haar Clinic nog meer aan, zoals allerlei massages, de nieuwste methode om blijvend te ontharen, schoonheidsbehandelingen, pedicure en binnenkort nog meer.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply