Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mooie en verzorgde nagels
  Rate this post

  Natuurlijk wil je er graag goed verzorgd uitzien. Je handen zijn hierbij een belangrijk onderdeel. Die zijn immers je visitekaartje.

  Ik ben Laura Duijvestijn en gediplomeerd allround nagelstylist en visagist. Je kunt bij mij terecht voor een mooie make-up en voor verzorgde handen en nagels. Er zijn vele mogelijkheden, zoals gelnagels, acrylnagels, mani-Q, nail-art, nagelbijt arrangement, bruidsmake-up, avondmake-up en visagie voor fotoshoots.
  Naast gel- en acrylnagels is mani-Q een heel populair product dat speciaal ontwikkeld is voor op de natuurlijke nagel. Het is ideaal voor mensen die hun nagels verstevigd willen hebben, of die een oplossing zoeken voor hun nagelprobleem, maar die geen kunstnagels willen. Het is niet dik, maar wel sterk.
  De nagels kunnen niet meer inscheuren of ­splijten. Mani-Q kan gebruikt worden voor zowel de handen als voor teennagels. Ook voor visagie ben je bij mij aan het juiste adres. Ik verzorg visagie voor onder andere feesten, bruidjes en fotoshoots, maar ook avondmake-up behoort tot de mogelijkheden.
  Heb je interesse ? Bel of mail gerust of kom ­gezellig langs! Ik heb mijn salon aan huis, en koffie of thee staat altijd klaar.
  Kijk ook op mijn website of facebookpagina: Laura Duijvestijn Nagelstylist & Visagist. Daar vind je vele voorbeelden van mijn werk.
  Nieuwe klanten ontvangen 15% korting op hun eerste behandeling op vertoon van dit magazine! Deze actie is geldig tot 1 augustus 2016.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply