Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Een mooier figuur door vetbevriezing
    Rate this post

    Vetcellen zijn gevoelig voor kou. Al bij 4 graden ­Celcius beginnen vetcellen te kristalliseren. Daarna sterven ze af en voert het lichaam ze op ­natuurlijke wijze af. Een interessant stukje ­scheikunde, waarmee jij eindelijk van de overtollige centimeters af kunt komen.

    Misschien heb je nu een groot vraagteken boven je hoofd hangen. Toch is het mogelijk om figuurcorrectie toe te ­passen door vetcellen te bevriezen. Met een mooi woord heet dit ‘cryolipolyse’. In één behandeling verlies je gemiddeld 4 centimeter. Na de behandeling heb je geen hersteltijd en kun je gewoon je dagelijkse werkzaamheden voortzetten. Dat maakt de behandeling een perfect ­alternatief voor liposuctie.

    Plaatselijk vetverlies
    ‘Eén van de voordelen van cryoli­- polyse is dat hiermee hardnekkig vet op specifieke plaatsen verwijderd kan worden. Het bevriezen van vet is met name een effectieve behandeling voor de buik, de bekende ‘love handles’ in de taille, de bovenbenen en de rug. De methode is geschikt voor zowel vrouwen als mannen; we willen er immers ­allemaal goed uitzien!’, ­aldus ­eigenaresse Heleen Winterwerp.

    Snel en veilig
    ‘De behandeling is snel, veilig en vrijwel pijnloos. Doordat huid, spieren, bloedvaten en zenuwen niet gevoelig zijn voor kou, werkt de behandeling alleen in op de vetcellen. Voorafgaand aan de behandeling kijken we eerst samen waar de zuigmonden worden geplaatst. Door middel van een sterk vacuüm wordt de huid, inclusief de onderhuidse vetlaag, in de applicator gezogen, waarna het bevriezen (cryolipolyse) begint. In één behandeling kunnen we 2 zones tegelijk behandelen. Dit vertaalt zich in een beter resultaat op een groter oppervlak. Afhankelijk van de dikte van de vetlaag duurt de behandeling 45 tot 60 minuten en daalt de temperatuur naar maximaal -15 graden Celsius. Na de behandeling kun je je normale dagelijkse routine voortzetten en hoef je geen rekening te houden met een herstelperiode’, besluit Heleen.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply