Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Nagelstyliste: jouw toekomst?
  Rate this post

  Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste of een nieuwe uitdaging, waarbij je thuis creatief aan de slag kunt? Wat denk je van nagelstyliste? Je handen en nagels zijn immers je visitekaartje. Goed verzorgde handen worden gewaardeerd en door mensen belangrijk gevonden.

  Het beroep van nagelstyliste is een vrij beroep en kent een lage investeringsdrempel. Met een praktijk aan huis of met een bezoekservice (mobiele nagelstudio) kun je een goed bedrijf opbouwen. Flexibele werktijden zorgen ervoor dat het beroep van manicure / nagelstyliste goed is te combineren met andere beroepen, zoals schoonheidsspecialiste, kapper, pedicure of specialist in wellnessbehandelingen, maar ook andere combinaties zijn mogelijk. Daarnaast is het gemakkelijk inpasbaar in verschillende levens- en gezinsomstandigheden. De tijden bepaal je zelf! Ook kan je inkomsten verder vergroten door producten aan te bieden.

  Opleidingen en cursussen
  Enjoy Nails biedt verschillende opleidingen aan om je op te leiden tot professioneel nagelstyliste, van een manicurecursus tot een allround nagelstyling-cursus. Onze opleidingen zijn opgebouwd uit losse modules. Hiermee heb je de mogelijkheid om technieken en specialisaties geleidelijk op te bouwen. Je kunt namelijk de modules los volgen of als combinatie. Combinatieopleidingen zijn aantrekkelijker, omdat deze alle onderdelen bevatten en scherper zijn geprijsd.
  Omdat wij erkend opleider zijn, zijn onze cursussen BTW-vrij!

  Persoonlijke aandacht
  In de lessen leer je onder andere te werken met vijltechnieken, tips, sjablonen en de supersnelle reverse-methode. De klassen zijn niet groter dan 6 personen. Hierdoor krijg je heel veel persoonlijke aandacht.
  Met de cursus Nagelstyling van Enjoy Nails kun je binnen 4 lessen al zelfstandig een mooie nagelverlenging maken met een french manicure of glittertopjes!
  Onze docent Joyce Voogt is gecertificeerd Young Nails Master Educator. Daarnaast is Enjoy Nails CRKBO-erkend en aangesloten bij het Nagelgilde. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde docenten.

  Uitgebreid aanbod
  Enjoy Nails werkt samen met het hoogstaande merk Young Nails. Een opleiding is naar ieders wens en financiële mogelijkheden aan te passen. Al onze nagelopleidingen bevatten een theorie- en praktijkgedeelte. De cursusboeken hebben handige stappenplannen die na de opleiding ook heel veel nut hebben. De cursussen zijn modulair opgebouwd. Deze worden afgesloten met een praktijkexamen. Indien deze succesvol is uitgewerkt, behaalt de cursist een certificaat, dat toegang biedt tot deelname aan het landelijke examen.

  Begeleiding na de opleiding
  Enjoy Nails is er altijd voor haar cursisten. Daarom zorgen wij voor een gedegen individuele begeleiding en hebben wij standaard reviewdagen in de cursusduur opgenomen. Tijdens deze dagen kunnen wij onze cursisten helpen met eventuele praktijkproblemen. Juist in de praktijk kun je nog allerlei problemen tegenkomen waar wij je graag bij helpen. Dus als het even tegenzit, sta je er bij Enjoy Nails niet alleen voor!
  Ben je niet bekend met de producten van Young Nails? Enjoy Nails biedt ook introductietrainingen voor ervaren nagelstylisten.

  Kijk op de website onder ‘Opleidingen’ voor meer informatie over de verschillende cursussen. Wil je meer ­weten over nagelopleidingen of producten? Neem dan contact met ons op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply