Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Omdat je er stralend en fris wilt blijven uitzien
  Rate this post

  We willen allemaal graag oud worden, maar dan het liefst op een fitte en vitale manier. Daar kun je veel zelf aan doen door verantwoord te eten, genoeg te bewegen, stress te vermijden en er een gezonde leefstijl op na te houden. Maar ondanks dat krijgt de tand des tijds toch vat op je. En dat is vooral te zien aan de buitenkant. Kijk maar eens in de spiegel. Zie je die kraaienpootjes, vale huid, fronsrimpels en steeds scherper wordende lijntjes in je gezicht? Ook je kaaklijn is niet meer zo mooi strak als voorheen. En daar word je niet echt blijer van…

  Om je huid weer gezonder en gladder te laten voelen en je rimpels te verzachten, kun je bij Velthuis kliniek terecht voor huidverbetering, injectables of plastische chirurgie. Met ruim 25 jaar ervaring in de cosmetische chirurgie en een team van topspecialisten is de kliniek als geen ander in staat om je de gewenste uitstraling te geven.

  Huidverbetering
  Velthuis kliniek biedt allerlei behandelingen voor huidverbetering, van laserbehandelingen tot microneedling en peelings. Een peeling is bijvoorbeeld een uitkomst bij pigmentvlekjes, acne, littekens, grove poriën of rimpels. Bij een peeling wordt met behulp van een fruitzuur op een veilige en gecontroleerde manier de laag met de beschadigde huidcellen verwijderd, waardoor je gezonde huid weer zichtbaar wordt. De huid krijgt na een peelingkuur een andere structuur. De huid wordt egaler, strakker en ziet er gladder uit!

  Injectables
  Heb je last van rimpels of fijne lijntjes? Met injectables kunnen die worden opgevuld, waardoor ze vervagen of zelfs helemaal verdwijnen. Met injectables worden behandelingen met botulinetoxine (Botox) en fillers bedoeld. Botox wordt toegepast voor de behandeling van kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels, overmatig zweten of tandenknarsen. Inspuitingen met Botox zorgen ervoor dat de spieren zich ontspannen, de huid gladder wordt en rimpels verzachten. Met fillers kan het volume van de huid hersteld worden en krijgt het gezicht weer meer contour. Ook worden fillers toegepast voor vollere lippen en een strakkere kaaklijn. Fillers zijn op basis van hyaluronzuur, dat na een tijd weer wordt afgebroken door het lichaam.

  Plastische chirurgie
  Ook met plastische chirurgie zijn mooie resultaten te behalen. Of het nu een kleine onvolkomenheid is, of iets waar je al jaren last van hebt. Velthuis kliniek biedt de behandeling die bij je past. Een populaire cosmetische ingreep is de ooglidcorrectie. Hierbij wordt overtollige huid weggehaald, zodat de cliënt een frissere oogopslag krijgt. Andere mogelijkheden om je gezicht te verfraaien, zijn een wenkbrauwlift, een facelift of een neuscorrectie.

  Over Velthuis kliniek
  Velthuis kliniek is actief op het gebied van plastische chirurgie, injectables en huidverbetering. Bij de kliniek staat aandacht voor de cliënten centraal. Betrokkenheid en begrip zijn belangrijke pijlers. De specialisten kenmerken zich doordat ze een eerlijk en realistisch advies geven in wat ze voor jou kunnen betekenen. Ook is er ruimte voor nazorg. De specialisten in de kliniek staan altijd voor je klaar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply