Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ondersteun je gezondheid
  Rate this post

  Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat ze de kwaliteit van hun leven kunnen verhogen door gezond te eten en verantwoorde verzorgingsproducten en supplementen te gebruiken. Maar hoe weet je wat de juiste aanvullingen zijn en waar kun je die krijgen?

  Natuurdrogisterij ‘De Hazelaar’ is er vooral voor degenen die een goede balans tussen lichaam en geest belangrijk vinden en zich bezighouden met wellness en gezondheid. De Hazelaar is altijd op zoek naar nieuwe producten en innovaties waarbij ‘natuurlijk’ voorop staat. Naast een actueel assortiment blijft daarmee ook de beschikbare kennis en kunde voor een gedegen advies op hoog niveau. Standaard zijn er de hoogwaardige labels zoals Dr. Hauschka, Solgar, Aman Prana en Viridian.
  Recent zijn daar aan toegevoegd: Procare gecertificeerde CBD olie (5, 10 en 20%), het 100% biologische Saaf Pure Organic Skincare, een fantastische lijn met verzorgings- en voedingsproducten van Soria uit de gelijknamige Spaanse streek en de hele collectie van Oh-lief, een ontzettend leuke 100% natuurlijke verzorgingslijn voor baby en mama op basis van olijven uit Zuid-Afrika.
  Bij ‘De Hazelaar’ is ook de Dr. Hauschka schoonheidssalon te vinden en je kunt een afspraak maken voor een QuickScan gezondheidsscan van Prognos.

  Het AD heeft De ‘Hazelaar’ uitgeroepen tot ‘leukste winkel van de regio in 2016’. Ervaar het ook en stap bij ons binnen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply