Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Op elk moment van de dag een mooie oogopslag

  Trrring, tijd om op te staan! En het is ook tijd om het koffieapparaat een slinger te geven en een ontbijtje in elkaar te draaien, een leuke outfit bij elkaar te rapen en óók nog eens je haar en make-up te doen. Jammer alleen dat die vijf minuten die je op het laatst nog over hebt, nét iets te kort zijn om je wimpers en wenkbrauwen on point te maken.

  Jammer, want jij weet ook hoe sprekend en stralend jouw uitstraling is als de belangrijkste facetten in je gezicht wél worden benadrukt. Gelukkig bestaan er verschillende oplossingen voor een altijd mooie oogopslag!

  Lift your lashes
  De naam ‘wimperextensions’ zegt het al: hiermee krijgen je natuurlijke wimpers meer body en lengte. Dit gebeurt door middel van de ‘one by one’-techniek, waarbij de extensions één voor één op de wimperhaartjes worden geplaatst. Of ga voor de Russian Volume-techniek. Hierbij zijn de haartjes dunner en lichter, waardoor er meer extensions worden gebruikt. Zo krijg je dat volle, fluffy effect! Omdat de wimperstyliste rekening houdt met de draagkracht van je wimpers, zijn de extensions niet schadelijk.
  Wil je liever geen wimperextensions? Met de Elleebana Lash Lift krijg je een volle, gelifte look. Deze veilige, pijnloze methode is eveneens dé uitkomst als je natuurlijke wimpers niet gepositioneerd zijn als je zou willen, bijvoorbeeld als je, korte, steile of overkrulde wimpers hebt. Ook dit systeem is niet schadelijk voor je wimpers. Sterker nodig: het voedt ze en houdt ze gezond. Niet alleen lijken je eigen wimpers voller en langer, ook kun je er gewoon mee zwemmen, douchen en sporten. Op elk moment van de dag heb jij prachtige lashes!

  Beautiful brows
  Met de Browtastic Henna Brows-techniek worden de meest passende wenkbrauwen gecreëerd met behulp van huidvriendelijke hennaverf. De henna hecht niet alleen op je haartjes, maar ook op je huid. Dit geeft een mooi, diep kleureffect. Omdat de mogelijke hennakleuren van heel donker naar licht gaan, is er altijd een kleur of combinatie die past bij jou! Niet alleen krijgen je wenkbrauwen tijdens de behandeling een mooie kleur, ook worden ze door middel van shapen, waxen, threaden en trimmen in vorm en model gebracht. De verf blijft drie tot vier weken zitten. Tot die tijd hoef jij dus niet meer in alle vroegte in de weer met je wenkbrauwpotloodje!

  Over Jaelzz Brows & Lashes
  Jaella Snels: ‘Na mijn cursus ‘one by one’ wimperextensions en wenkbrauwen wist ik het meteen: brows en lashes zijn helemaal mijn ding! Ik besloot om me steeds meer te gaan bijscholen door cursussen te volgen en certificaten te halen. Iets wat ik trouwens nog steeds doe, zodat ik up to date blijf. In november 2015 was het dan zover: ik opende mijn eigen salon Jaelzz Brows & Lashes, waar ik me er helemaal op richt om jou het perfecte paar wimpers en wenkbrauwen te geven. Kom je een keer langs?’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply