Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Op een natuurlijke manier weer gezond & fit worden
  Rate this post

  Jij droomt ervan om te flaneren over de boulevard in je nieuwe bikini. Wind in je haar, zon in je gezicht en een lekkere cocktail in je hand. Er is alleen één probleem: je lichaam is nog verre van ‘summerproof’. Geen paniek: hulp is onderweg!

  De eerste stap naar een optimaal gezond lijf is je lichaam ontgiften van alle opgestapelde gifstoffen. Met het detoxkuurpakket van Detox & More reinig je je darmen en kun je wat kilo’s kwijtraken. In zestien dagen verbeter je je gezondheid en fitheid. Het pakket bestaat uit supplementen op basis van reinigende en natuurlijke kruiden en een heldere kuuromschrijving. Het enige wat je hoeft te doen, is de sapjes en het eten in huis te halen. Je hebt de optie om drie hoge darmspoelingen te doen in de praktijk. Ga je liever thuis aan de slag zónder klysma, dan kan dat natuurlijk ook. Je doorloopt verschillende fases, die elk bestaan uit 4 tot 7 dagen (‘Get ready’, ‘Let’s Detox en Keep Calm & Cool Down). Na 16 dagen voel je je ander mens: frisser, fitter en energieker. Ook mooi meegenomen: je buik wordt platter, je huid gaat stralen en je krijgt een betere nachtrust. Vier je gezondheid!

  Vacustep
  Sporten hoort natuurlijk ook bij een fitte lifestyle. Soms kun je sporten en gezond eten wat je wilt, maar blijf je toch last houden van die putjes en hobbeltjes in de zogenoemde ‘probleemzones’. Hoe dat komt? Tijdens het sporten wordt de bloedsomloop in je buik, benen en billen niet optimaal gestimuleerd. Geen reden om je fitte leven stop te zetten hoor. Help de natuur gewoon een extra handje en probeer de Vacustep. In een vacuümcabine sport je een half uur onder begeleiding en op afspraak. Door het vacuüm­principe en het infrarode licht vindt er een optimale doorbloeding in de probleemgebieden plaats en krijg je gedurende de sessies een strak, zacht perzikhuidje. Yes!

  Detox & More
  De naam zegt het al: bij Detox & More ben je niet alleen aan het juiste adres voor (begeleiding bij) een detoxkuur, maar nog véél meer om je gezondheid te optimaliseren. Het aanbod bestaat onder andere uit trainen met de Vacustep en een hoge darmspoeling.

  Is de detoxkuur iets voor jou? De detox helpt onder andere bij:

  • moeheid
  • lusteloosheid
  • slechte stoelgang en prikkelbare darm syndroom (PDS)

  • licht tot zwaar ­overgewicht
  • hoofdpijn
  • slapeloosheid
  • huidproblemen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply