Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Dé oplossing tegen snurken
    Rate this post

    Als je vaak snurkt, kan dat heel hinderlijk zijn. Niet alleen voor jezelf, maar je kunt er ook nog eens voor zorgen dat je partner een chronisch slaaptekort oploopt. Gelukkig is er een middel om het snurken mee aan te pakken: de Silensor.

    Snurken heeft te maken met een vernauwing van de luchtwegen. Tijdens de slaap kan ingeademde lucht de zachte weefsels van je mond of je keelholte doen trillen. Dit maakt lawaai, en je omgeving ondervindt hier hinder van. Je wilt dan het snurken stoppen.

    Anti-snurk
    De Silensor is een anti-snurkplaat. Wij meten je kaak op, zodat wij de snurkbeugel precies op jou kunnen ­afstellen. Transparante platen in je bovenkaak en je onderkaak brengen de onderkaak naar voren. De keelholte verwijdt zich. De snelheid van de ingeademde lucht neemt hierdoor af, en daarmee ook de geluidssterkte. Je kunt je onderkaak nog steeds blijven bewegen wanneer je de Silensor hebt geplaatst, dus dit is een comfortabele oplossing voor een lastig probleem!

    Slaapapneu
    Patiënten met slaapapneu hebben soms een versperring van de luchtweg. Zij kunnen na een ademstilstand ineens heel luid weer gaan ademen, en overdag zijn ze moe. Zelfs ernstige vaataandoeningen komen voor. Afhankelijk van de ernst van de aandoening kan de Silensor ook voor hen uitkomst bieden.

    Voor iedereen?
    In verreweg de meeste gevallen zijn klanten zeer tevreden. Daarom geeft De Gebitten Centrale een niet-goed-geld-teruggarantie! In geval van zwaarlijvigheid of fors alcoholgebruik kan de Silensor het snurken minder goed verhelpen. Helaas kan de Silensor niet worden bevestigd in een volledig tandenloze mond. Als je wel een tandenloze bovenkaak hebt, is er soms toch een oplossing mogelijk. Onze tandarts geeft je advies!

    Over De Gebitten Centrale
    De Gebitten Centrale is een tandprothetische ­praktijk. Een tandprotheticus is een – veelal zelfstandig ­gevestigd – paramedisch specialist in het aanmeten en produceren van gebitsprothesen. De tandprotheticus regelt alles van A tot Z, zonder dat daar bijvoorbeeld een verwijzing van een tandarts voor nodig is. Hij is niet alleen degene die je behandelt, maar is ook de persoon die de technische uitvoering van je prothese verzorgt. Sinds 1987 geniet het beroep een wettelijke bescherming. Voor de titel ‘tandprotheticus’ is een afgeronde opleiding aan de Hogeschool van Utrecht nodig. Daarnaast moet de specialist jaarlijks bijscholingscursussen volgen om de actuele kennis op peil te houden. Ook besteden tandprothetici veel aandacht aan kwaliteitszorg.
    Het team van De Gebitten Centrale bestaat uit een tandarts / implantoloog, een tandprotheticus en een tandtechnisch laboratorium, die nauw samenwerken om voor een perfect passend gebit voor jou, waar je nog jaren plezier van zult hebben.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply