Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Oplossingen voor huidproblemen

  Wat is huidverbetering? ‘Huidverbetering’ is een ruim begrip. Voor mij is huidverbetering het stabiliseren, beschermen, verstevigen en herstellen van de huid. Bij mij zijn de behandelingen en verzorgings­producten gericht op het verbeteren van de huidstructuur, conditie, kleur en vochtbalans van de huid, maar ook het stimuleren van de aanmaak van nieuwe huidcellen, door regelmatig een goede bloedcirculatie op gang te brengen en de huid te verdunnen door peelingen.

  Iedereen wil er goed uitzien. Wat je aan je huid wil verbeteren is persoonlijk. Op welk moment van je leven je je huid mooier wilt maken, bepaal jij! Dit moment komt wanneer je bepaalde oneffenheden aan je gezicht of lichaam gaat opmerken en hiervoor een oplossing wilt. Ik ben je persoonlijke coach. Met behulp van een 4-stappen-beautyplan help ik je systematisch naar een mooie huid.

  Huidverbeterende behandeling
  Ik help jou bij huidproblemen, zoals rosacea, couperose, onzuiverheden en acne, huidveroudering, littekens op gezicht en lichaam (bijvoorbeeld na acne of een operatie), huidverslapping, een vale huid of rokershuid, pigmentverstoringen en ouderdomsvlekken en voor- en nabehandeling van inspuitingen of permanente make-up.

  Behandelmethode
  Ik vind dat iedereen een mooie en gezonde huid verdient. Want alleen mensen die goed in hun vel zitten, kunnen met volle teugen van het leven genieten. Ik bied een systeemverzorging aan dat resulteert in het verfijnen van poriën, verstevigen van de huid en bloedvatwanden, reduceren van de rimpeldiepte en roodheid, activeren van de collageen- en elastineproductie, optimalisatie van de werkstofopname van de huid en het reinigen van de onzuivere huid.

  Behandelingen
  De bedoeling is de natuurlijke huidprocessen doelgericht te activeren. Een concept dat gelijktijdig verstevigt, vernieuwt en/of verjongt en ervoor zorgt dat de werkstoffen goed door de huid worden opgenomen. Dit bereik je met behulp van:
  – microdermabrasie. Dit is een combinatie van vacuüm en een gecontroleerde kristallenstroom, die de huid stimuleert om nieuwe cellen aan te maken. Het is een mechanische peeling van de huid, waarbij de dode huidcellen worden afgeslepen.
  – chemische peelingen. Fruitzuren (AHA) die onder andere overvloedig talg bestrijdt, het huidreliëf en poriën verfijnt, de huidoppervlaktestructuur egaliseert, ontstekingen vermindert en de opbouw van nieuwe cellen en afnemende huidfuncties stimuleert.
  – dermocosmetische producten. Om het effect van de behandelingen te ondersteunen, is het thuisgebruik van de juiste verzorgingsproducten een must! Mijn verzorgingslijn is ontwikkeld om voor verschillende huidtoestanden een werkzame oplossing te bieden.

  Werkwijze
  Bij mij kun je op twee manieren je doelstelling bereiken. Dit kan door regelmatig behandelingen te ondergaan met regelmatige intensieve kuren, of alleen door het gebruik van verzorgingsproducten, waarbij je elke drie maanden een gratis huidcontrole en advies in de salon krijgt.

  Ben je nieuwsgierig geworden, vraag dan een kosteloos intakegesprek aan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply