Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pak je probleem nu eens écht aan, met Medische Hypnose!
  Rate this post

  Is het tijd om je probleem eens écht aan te pakken? Ben je zat van die eindeloze strijd? Al die pogingen om te stoppen met roken, dat jojo-effect bij het afvallen, de uitzichtloze depressie, je angsten die je belemmeren om te leven… Dan wordt het tijd voor hypnose. Medische hypnose!

  Met ‘medische hypnose’ wordt niet de showhypnose bedoeld die je misschien wel kent van tv. Dat heeft er niets mee te maken. Medische hypnose werkt met je onderbewustzijn: een deel van jezelf dat gemaakt is om je te helpen in je leven en om je te beschermen. Dat deel lijkt je flink dwars te zitten, maar dat is niet zo. Het doet het al jaren, meestal vanaf je jeugd en had daarvoor toen een reden. Je onderbewustzijn begrijpt niet dat dit nu niet meer goed voor je is.

  ‘Stop ermee’
  Hypnose is niets anders dan praten met dat deel: je onderbewustzijn. Tijdens een sessie wordt je onderbewustzijn uitgelegd dat het niet langer gewenst is om te roken, om te veel te eten, om angsten te geven, om buikpijn te hebben of andere dingen te doen die je in het hier en nu schaden. Bij oncologiepatiënten kan hypnose ingezet worden voor het verminderen of wegnemen van pijn en voor het omgaan met emoties als verdriet en angst. Je bent er tijdens die sessies gewoon bij. Je hoort alles en de meeste mensen zeggen: ‘Ik had alleen mijn ogen dicht, en toch zijn de resultaten verbluffend.’ Afhankelijk van je probleem zijn één of meerdere sessies nodig. Bij HypnoseWerk werken Alida Goosen en Martin Craanen. Beiden zijn gecertificeerde hypnotiseurs.

  ‘Geen hoofdpijn meer gehad’
  Enkele weken geleden ben ik bij HypnoseWerk behandeld voor de gevolgen van een hersenschudding. Een half jaar geleden ben ik namelijk van een mountainbike gevallen. Sinds die tijd had ik veel last van hoofdpijn, vermoeidheid en concentratieproblemen. De normale medische wereld kon mij niet helpen en kwam niet veel verder dan uitrusten en aspirines. Op het moment dat ik me meldde bij de behandeling, ging ik standaard na het werk met hoofdpijn een uur op bed om bij te komen en was ik ’s avonds niet energiek. Na slechts één behandeling heb ik geen hoofdpijn meer gehad, was mijn vermoeidheid weg en zag ik letterlijk beter toen ik in de auto zat. Ongelofelijk! Ik zou het iedereen adviseren die met dit soort rare klachten zit waar een huisarts, neuroloog en trauma-arts niks mee kan. Dank je wel! – S.

  Geloof je dat nou?
  Hypnose werkt! Je hoeft er niet in te geloven. Het is een veilige behandeling als aanvulling bij vele ziektes en klachten. Het heeft verder geen bijwerkingen en het verstoort een reguliere behandeling niet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply