Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Perfect zittende make-up, altijd en overal

  Het grootste voordeel van permanente make-up (PMU)? Continue schoonheid! Het is dé ideale manier als je tijd wilt besparen maar er toch tiptop verzorgd wilt uitzien. Ook kun je onbezorgd een duik in het zwembad nemen: PMU loopt niet uit en vlekt niet. Je komt dus altijd fris en verzorgd voor de dag!

  Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van PMU. Wanneer je een permanente eyeliner laat zetten, heb je altijd die verleidelijke oogopslag. Breed, smal, boven of onder: er is veel mogelijk. Elke ochtend stap je met die mooie, volle oogopslag uit bed! Accentueer je ogen voor die áltijd verzorgde look!

  Mooi, verfijnd en natuurlijk
  Tijdens een behandeling brengt PMU-specialiste Trudy van Balen een kleurpigment in de bovenste huidlaag. Als je van nature weinig wenkbrauwhaartjes hebt, of jouw wenkbrauwen zijn ongelijk, is er een uitkomst: de hairstroke-techniek. Dit is een methode waarbij er flinterdunne ‘haartjes’ in de huid worden gepigmenteerd. Het eind-resultaat? Natuurlijke, volle wenkbrauwen, die bijna niet van écht zijn te onderscheiden. Het pigment dat in de huid wordt aangebracht, blijft gemiddeld 1 tot 1,5 jaar zitten. Om het resultaat mooi te houden, wordt daarom een jaarlijkse opfrisbeurt aangeraden. Ga voor die mooie, verfijnde én natuurlijke look! 

  Trudy is in het bezit van de benodigde vergunningen om permanente make-up te zetten en haar salon is goed-gekeurd door het ministerie van Volksgezondheid. Met 20 jaar ervaring en klanten door heel Nederland behoort Trudy tot de top 10 van specialisten in permanente make-up, en Trudy staat bekend als dé wenkbrauw-specialist in heel Nederland en zelfs daarbuiten.

  PMU is bedoeld voor mensen die:
  – geen of weinig wenkbrauwen hebben
  – te maken hebben met haarverlies door ziekte, zoals alopecia of na een chemokuur
  – moeite hebben om make-up aan te brengen
  – allergisch zijn voor make-up
  – contactlenzen of een bril dragen
  – veel aan sport doen of naar de sauna gaan

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply