fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Perfecte wenkbrauwen Maxbrows of HD Brows

  Mooie, volle en strakke wenkbrauwen zijn op dit moment helemaal in. Helaas heeft niet iedereen dit van nature of is het model door ziekte of ouder worden veranderd. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel methodes om toch de volle wenkbrauwen te creëren.

  Met de Maxbrows methode van microblading (semi-permanente make-up) heb ik al heel veel mensen blij gemaakt. Door middel van een handmatig pennetje met daaraan een soort heel fijn mesje worden er als het ware haartjes getekend in de bovenste lagen van de huid. Door middel van het inbrengen van natuurlijke pigmenten krijg je een heel mooi effect, dat 1 tot 2 jaar blijft zitten. De behandeling is vergelijkbaar met een tatoeage. Het enige verschil is dat het niet zo diep in de huid wordt gebracht en daardoor sneller vervaagt. De behandeling wordt in 2 fases uitgevoerd, met een tussenperiode van 6 weken.

  HD Brow Sculpting
  Ondanks dat de Maxbrows behandeling erg populair is, zijn er soms nog mensen die het spannend vinden om de behandeling te ondergaan. Daarvoor is de HD Brows behandeling een ideale stap. Hierbij worden de eigen wenkbrauwen ingekleurd en in model gebracht met speciale producten. Dit resultaat blijft 2 tot 3 weken zichtbaar. Op deze manier krijg je een idee van het model en de kleur, zonder dat het gelijk voor 1 tot 2 jaar blijft zitten. Ook is de behandeling geschikt voor mensen die van zichzelf nog genoeg wenkbrauwhaartjes hebben, maar een ander model willen, of het moeilijk vinden om ze zelf te shapen.

  Mocht je vragen hebben of willen weten welke behandeling het beste bij jou past, dan kun je altijd een afspraak maken voor een intakegesprek. Ook vind je meer informatie op mijn website. Volg mijn Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de resultaten en de laatste acties.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply