Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Permanente make-up: veilig en natuurlijk
    Rate this post

    In de komende zomer lekker in de zon liggen zonder je zorgen te hoeven maken over je make-up. Geen wenkbrauwen die verdwijnen na een duik in het zwembad of een eyeliner die doorloopt wanneer je transpireert. Kies nu voor permanente make-up en geniet deze zomer eens van een onbezorgde vakantie waarin je er altijd op je best uitziet!

    Permanente make-up (je hebt er vast wel eens over gehoord) is beslist een uitkomst voor jou. Maar is dat nu eigenlijk wel veilig en ziet het er wel natuurlijk uit? Het antwoord is een volmondig ‘ja’. Binnen de permanentemake-upbranche is er in de afgelopen jaren veel veranderd. Er zijn goede opleidingen en de GGD controleert salons of deze wel aan de voorwaarden voldoen en of specialisten volgens het protocol werken. De pigmenten zijn anders van samenstelling dan vroeger en worden onder andere door de Nederlandse Voedsel- en Waren­autoriteit (VWA) getoetst. Met de technieken die tegenwoordig worden gehanteerd, is van alles mogelijk. Dat maakt permanente make-up dan ook geschikt voor alle leeftijden en voor elke doelgroep.

    Vakmanschap en betrouwbare apparatuur
    Bij permanente make-up wordt met een ultradunne naald een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid ingebracht. Om dat nauwkeurig te kunnen doen, zijn vakmanschap en betrouwbare apparatuur de eerste vereisten. De PMU-specialisten van Beauty Planet hebben dan ook een intensieve training afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. Je specialiste start pas met het aanbrengen van de permanente make-up na een uitgebreide intake, en met een zorgvuldig uitgekozen kleur worden de pigmenten aangebracht in de huid. Na 5 tot 6 weken wordt de behandeling herhaald, waarna de make-up ongeveer 2 jaar blijft zitten.

    Voel je weer compleet
    Veel vrouwen die een borstamputatie hebben ondergaan, kiezen voor een borstreconstructie. Het silhouet is dan weliswaar weer intact, maar veel vrouwen zien het ontbreken van de tepel als een groot gemis. Met behulp van medische pigmentatie is het mogelijk om een heel natuurlijk resultaat te creëren, waarbij de tepel niet van echt te onderscheiden is. Het lijkt net alsof je echt een tepel óp de huid hebt! Bij medische pigmentatie wordt gewerkt met de nieuwste 3D-technieken, waarbij met licht en schaduw wordt gespeeld. Er kan niet alleen gezorgd worden voor een areola, het ronde of ovale pigmentkleurige stuk huid rond de tepel (dat ook wel ‘tepelhof’ wordt genoemd), maar ook de Montgomerykliertjes, de bultjes rondom de tepelhof, kunnen nauwkeurig worden ingetekend, zodat een zeer realistisch 3D-effect wordt verkregen. Medische pigmentatie kan ook ingezet worden bij onder meer brandwonden, huidversoepeling, alopecia, schisis, littekens na een haartransplantatie en vitiligo.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply