Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Plantjes: niet alleen voor in de tuin

  Je ziet steeds vaker berichten in het nieuws over onze verslechterende gezondheid. We zijn energieloos, slapen slecht, hebben kwaaltjes of er is iets aan de hand wat je ‘vage klachten’ zou kunnen noemen. Voor de oplossing zoeken we het vaak in de hoek van de medicijnen. We zijn óf aan de slaappillen, óf aan de antidepressiva, óf aan de kalmeringsmiddelen. Soms zelfs allemaal. Hoor je daar niet bij? Prijs je gelukkig!

  Vroeger waren mensen gezonder. Hoe kwam dat? Nou, dat is simpel: ze aten vroeger gezonder. Natuurlijk aten ze honderd jaar geleden ook gewoon groenten en fruit, net als wij nu, maar er is toch wat veranderd. Ons voedsel is niet meer zo gezond als tientallen jaren geleden. Er zitten minder nuttige stoffen in ons eten, en ons voedsel is flink bewerkt. En de landbouwgrond is in kwaliteit achteruitgegaan door overbemesting en bestrijdingsmiddelen.
  Dus voel je je op de een of andere manier niet al te best, dan zou het best eens kunnen liggen aan je voeding. Bijvoorbeeld als je last hebt van je maag of darmen.
  Geef je lichaam extra brandstof door middel van 100% plantaardige supplementen. Je lichaam herkent ze als voeding en je kunt er weer tegenaan, iedere dag weer!
  Het is mijn passie om mensen te begeleiden en ze te helpen om door middel van kleine aanpassingen hun vitaliteit te verhogen en in stand te houden. Je gezondheid is jouw kostbaarste bezit, en voorkomen is altijd beter dan genezen! Neem vrijblijvend contact met me op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply