Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Prachtig met permanente make-up

  Het najaar komt er weer aan: tijd om weer stralend voor de dag te komen! Niet alleen vandaag of morgen, maar altijd! Je hebt natuurlijk geen zin om elke dag uren voor de spiegel te staan. De uitkomst hiervoor is permanente make-up (PMU). Jouw wenkbrauwen, lippen en zélfs ogen kunnen mooier, spannender en meer uitgesproken worden gemaakt. Laat dit jaar jouw ogen volop stralen, lippen intens kleuren én wenkbrauwen perfect shapen!

  Mooie wenkbrauwen doen wonderen voor jouw uitstraling. Helaas heeft niet iedereen van nature mooie, goedgevormde wenkbrauwen. Wanneer je je wenkbrauwen bent kwijtgeraakt door een ziekte, wanneer je overmatig geëpileerd hebt of wanneer je weinig wenkbrauwen van nature hebt, kan PMU een uitkomst bieden. Het voordeel van permanente make-up is dat dunne of onregelmatige haargroei volledig wordt gecorrigeerd, zodat er volle en natuurlijke wenkbrauwen ontstaan. Je kunt kiezen voor de hairstroke-techniek. Dit is een methode waarbij er flinterdunne ‘haartjes’ in de huid worden gepigmenteerd voor een mooie, verfijnde en natuurlijke look.

  Mooie wenkbrauwen, ogen én lippen
  Bij PerfectVision kun je terecht om deze mooie wenkbrauwen, ogen en lippen te krijgen. Maar ook voor allerlei andere behandelingen en therapieën voor zowel lichaam als huid voor jong én oud. Van schoonheidsbehandelingen tot ontspanningsarrangementen voor mannen en vrouwen. Er goed uitzien is geen toeval, maar het resultaat van consequente huidverzorging!

  PMU is bedoeld voor mensen die:

  – geen of weinig wenkbrauwen hebben
  – te maken hebben met haarverlies door ziekte, zoals alopecia of na een chemokuur
  – moeite hebben om make-up aan te brengen
  – allergisch zijn voor make-up
  – contactlenzen of een bril dragen
  – veel aan sport doen of naar de sauna gaan

  Is jouw lichaam al klaar voor het najaar?
  Met de BodySculptor is het mogelijk om je figuur binnen een korte periode op een effectieve manier te verbeteren. Tijdens de behandeling geniet je van een aangename lymfedrainage. Dit stimuleert het natuurlijke verbrandingsproces van vetten en voelt aan als een massage. Je verliest duidelijk centimeters op je armen, taille, heupen, dijen én kuiten. Tijdens de ontspannen behandeling van een half uur verbrand je ongeveer 650 calorieën. Bij elke behandeling wordt je lichaam sterker en fitter. Bovendien verbrand je tijdens de behandeling bewust vooral viscerale vetten (vetten rondom de organen). Dit gebeurt niet bij fitnessen, hardlopen of een andere vorm van lichaamsbeweging. Fijn is ook dat je cholesterolwaarde omlaag gaat. Ook heeft de BodySculptor een positief effect op klachten als fibromyalgie, spierpijn, stramme gewrichten en vochtophopingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply