Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Prachtig met permanente make-up
  Rate this post

  Heb jij er ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een visagist je heeft opgemaakt! Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht, en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon. Wel adviseer ik om goede verzorgings­producten te gebruiken.

  Met behulp van verschillende naaldmodules wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft ongeveer 2 jaar zitten en vervaagt heel langzaam. Wanneer je vindt of denkt dat het nodig is, ben je altijd welkom voor een opfrisbeurt. Permanente make-up is geen vervanging van je eigen make-up, maar geeft je wel altijd een verzorgd, natuurlijk en fris uiterlijk.

  Aanpak
  Bij de intake worden je wensen besproken, en worden de vorm en de kleur bepaald. Ook wordt de permanente make-up voorgetekend, zodat je een goede indruk krijgt van het resultaat. Wanneer je tevreden bent, wordt er gepigmenteerd. Voor het pigmenteren van de wenkbrauwen wordt de hairstroketechniek gebruikt. Hierbij worden je eigen wenkbrauwen geperfectioneerd door het plaatsen van flinterdunne ‘haartjes’ met een heel dun naaldje. Na een aantal weken ga je weer terug naar de salon voor een nabehandeling, waarbij ook eventueel een correctie kan plaatsvinden.

  Medische pigmentatie
  Veel vrouwen die een borstamputatie hebben ondergaan, kiezen voor een borstreconstructie. Het silhouet is dan weliswaar weer intact, maar veel vrouwen zien het ontbreken van de tepel als een groot gemis. Met behulp van medische pigmentatie is het mogelijk om een heel natuurlijk resultaat te creëren, waarbij de tepel niet van echt te onderscheiden is. Het lijkt net alsof je echt een tepel óp de huid hebt!

  Bij medische pigmentatie wordt gewerkt met de nieuwste 3D-technieken, waarbij met licht en schaduw wordt gespeeld. Er kan niet alleen gezorgd worden voor een areola, het ronde of ovale pigmentkleurige stuk huid rond de tepel (dat ook wel ‘tepelhof’ wordt genoemd), maar ook de Montgomerykliertjes, de bultjes rondom de tepelhof, kunnen nauwkeurig worden ingetekend, zodat een zeer realistisch 3D-effect wordt verkregen.

  De specialist gebruikt verschillende naalden en pigmenten voor een mooi, genuanceerd resultaat. Het pigment wordt in de lederhuid aangebracht, waardoor de kleur het best tot zijn recht komt. De behandeling start met een intake. Daarin wordt alle tijd genomen om de mogelijkheden en wensen te bespreken. De kleur, grootte en vorm worden uitgebreid door­genomen. De te behandelen borst wordt ingetekend en samen met jou voor een spiegel besproken.
  Medische pigmentatie kan ook ingezet worden bij onder meer alopecia, schisis, vitiligo en huidversoepeling.

  Wenkbrauwen
  Door (chemo)behandelingen kunnen je haren, wimpers en wenkbrauwen uitvallen. Na de behandeling groeien haren en wimpers vaak weer terug. Een uitzondering zijn wenkbrauwen, en juist die zijn heel bepalend voor je gezicht. Vaak ben je tijdens de ziekte ook te moe om jezelf te verzorgen. Een mooie oplossing is het laten aanbrengen van wenkbrauwen en eyeliner met behulp van permanente make-up. Soms kun je dit laten doen voordat je eigen wenkbrauwen uitvallen. De permanente make-up heeft dan precies dezelfde vorm en hoogte als jouw eigen wenkbrauwen. Soms is het verstandiger om dit pas te doen wanneer de wenkbrauwen al (deels) zijn uitgevallen. Je kunt hiervoor vrijblijvend advies of een gratis intake­gesprek aanvragen.

  Wat zijn de mogelijkheden?
  • Wenkbrauwen. Heb je ongelijke wenkbrauwen of wil je meer vorm of volume, dan kan dat.
  • Eyeliner. Als je een eyeliner met permanente make-up hebt, heb je steeds sprekende ogen.
  • Lipliner. Je lippen zijn voortaan altijd perfect van vorm.

  Voordelen
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:
  • moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  • geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  • contactlenzen draagt
  • brildragend is
  • allergisch is voor make-up
  • aan sport doet of de sauna bezoekt

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply