Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Scóór die leuke bikini!

  Op het strand en in het zwembad wil je je zeker voelen en je vrij kunnen bewegen, óók wanneer je een borstprothese draagt. Met prothesebadmode hoef je je geen zorgen te maken dat je prothese verschuift of zichtbaar is. Op deze manier kun je vol vertrouwen alvast die leuke bikini scoren voor de zomer!

  Zekerheid tijdens het zwemmen

  In de badpakken en bikini’s van Amoena zitten speciale hoesjes waarin je een prothese kunt plaatsen. De opening van deze hoesjes zit aan de zijkant, voor zekerheid tijdens het zwemmen. Dankzij het speciale ontwerp van de badkleding sluit de prothese goed aan op je lichaam en tekent het niet af. Het hoger gesneden decolleté en de hoger afgewerkte armuitsnijdingen zorgen voor goede steun en draagcomfort.

  Uitgebreide collecties

  Bij Marilinge kun je terecht voor borstprotheses, aangepaste lingerie, badkleding en ondermode. Ervaringsdeskundige Marianna helpt vrouwen die geconfronteerd zijn met borstkanker en daarbij een operatie hebben ondergaan. Met de uitgebreide collecties is er altijd een oplossing die past bij jouw lichaam en levensstijl. Marilinge is er voor iedereen die op zoek is naar advies, in combinatie met persoonlijke aandacht. Naast haar speciaalzaak staat Marianna ook met een stand op beurzen en evenementen in diverse ziekenhuizen.

  Ibiza-stijl

  De trends: veel kleur! Heel veel kleur! Turquoise, groen koraal, blauw. Maar ook een tikkeltje geel en een vleugje roze. De grafische en bloemenprint is ook weer helemaal terug van weggeweest: de Ibiza-stijl duurt voort. Dit kun je bij Marilinge terugvinden in de fleurige badkleding!

  Black & White

  Zin in wat minder kleur? Classy, gestyled zwart is dé nieuwe musthave voor aankomende zomer!

  Tip: naadloze bh

  Vlak na de operatie kan het fijn zijn om een zachte, naadloze bh te dragen zonder beugel. De huid is dan nog gevoelig door littekens. Nadat de wond geheel is genezen, is een bh met een hoog middenstuk een fijne optie. Deze drukt niet in de huid.

   

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply