Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Slank het nieuwe jaar in!

  Aan de ene kant kijk jij reikhalzend uit naar die feestelijke dagen aan het eind van het jaar. Maar aan de andere kant breekt het zweet je uit. Sinds de ‘r’ in de maand kwam en jij nergens meer in bikini hoefde te verschijnen, heb je het sporten in de sportschool een beetje laten verslonzen. Het resultaat: je lovehandles zijn er weer in volle glorie. Hoe ga je dan óóit weer in dat mooie feestjurkje passen?

  Wees slim en begin nú al met het aanpakken van je probleemzones. Zo ga je niet alleen strak de feestdagen in, maar begin je het nieuwe jaar óók slank en gelukkig. Je hoeft je niet suf te trainen of op een crashdieet. Maak kennis met de BodySculptor. Dit is een effectieve, bewezen methode die helpt bij het verbeteren van jouw lichaam en lichaamscontouren!

  Hoe het werkt?
  Met de BodySculptor is het mogelijk om je figuur een boost te geven, en in korte tijd al resultaat te zien. Sneller dan je in de sportschool kunt bereiken! Tijdens de behandeling geniet je van een aangename lymfedrainage. Die stimuleert het natuurlijke verbrandingsproces van vetten, en voelt aan als een massage. Je verliest duidelijk centimeters op je armen, taille, heupen, dijen en kuiten. Dus neem maar afscheid van je lovehandles en andere probleemzones! De behandelingen met de BodySculptor volg je in kuurverband. Ze werken als een detox. Het aantal calorieën dat je in één uurtje verbrandt, is verbluffend. Waar je met een uurtje op de crosstrainer gemiddeld 400 calorieën wegtrapt, ben je met een half uurtje met de BodySculptor er maar liefst 650 kwijt!

  Nog véél meer voordelen
  Een kuur bestaat uit 12 behandelingen. Je mag zelf kiezen of je 2 of 3 keer per week langskomt om de behandeling te ondergaan. Na deze tijd zie je aanzienlijk resultaat: afhankelijk van je BMI ben je 1 à 2 kledingmaten geslonken. Behalve een fit figuur en een ontspannen, lichter en fitter gevoel, hebben de behandelingen met de BodySculptor nog véél meer voordelen. Zo heeft de BodySculptor een positief effect op de fibromyalgie, spierpijn, stramme gewrichten en vochtophopingen. Ook voelt je huid weer zachter, steviger en strakker aan en en wordt de afvoer van vocht en afvalstoffen gestimuleerd. En omdat de behandeling het visceraal vet verlaagt, krijg je ook een beter cholesterolniveau. Ben jij al helemaal om? Kom 12 keer genieten en geniet daarna blijvend van een mooi figuur!

  Probleemzones

  Welke zone van jouw lichaam wil jij aanpakken? Er zijn een aantal probleemzones die effectief aan te pakken zijn met de BodySculptor:

  – taille
  – heupen
  – dijen
  – kuiten
  – knieën
  – armen
  – kin
  – gelaat

  Altijd práchtig met permanente make-up

  Met die winterse regenbuien en stormen kun jij niet meer op je eyeliner en wenkbrauwpotlood aan. De kans is groot dat jij als een verregende pandabeer op je werk verschijnt. Gelukkig kun je het heft in eigen hand nemen met permanente make-up! Met PMU kun je jouw wenkbrauwen, lippen en zélfs ogen mooier, spannender en meer uitgesproken maken.

  Altijd een stralende oogopslag
  Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van PMU. Laat bijvoorbeeld een permanente eyeliner zetten, en je hebt al bij het ontwaken een verleidelijke en sprekende oogopslag. Ook je lippen kun je door permanente make-up op natuurlijke wijze benadrukken. Zo worden met de ‘full lips’-methode je hele lippen gekleurd, zodat ze er voller en egaler uitzien. En als je van nature weinig wenkbrauwhaartjes hebt, of als je wenkbrauwen ongelijk zijn, zijn permanent mooie wenkbrauwen dé uitkomst! Dit laatste gebeurt met de hairstroketechniek. Dit is een methode waarbij er flinterdunne ‘haartjes’ in de huid worden gepigmenteerd. Het eindresultaat? Natuurlijke, volle wenkbrauwen, die bijna niet van écht zijn te onderscheiden. Goed om te weten: het pigment dat in de huid wordt aangebracht, blijft gemiddeld 1 tot 1,5 jaar zitten. Om het resultaat mooi te houden, is het verstandig om een jaarlijkse opfrisbeurt te doen.

  PMU is bedoeld voor mensen die:

  – geen of weinig wenkbrauwen hebben
  – te maken hebben met haarverlies door ziekte, zoals alopecia of na een chemokuur
  – moeite hebben om make-up aan te brengen
  – allergisch zijn voor make-up
  – contactlenzen of een bril dragen
  – veel aan sport doen of naar de sauna gaan

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply