Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Stop je onvrede niet weg
  Rate this post

  ‘Ik heb een mooi gezin, een leuke baan, gezellige vrienden en familie om me heen. ­‘Super’, zou je zeggen, maar toch voel ik me niet gelukkig of voel ik me niet compleet.’

  Herkenbaar? In mijn praktijk spreek ik vaak mensen die met zulke vragen zitten. Vaak voelen zij zich schuldig of ondankbaar. Ze vinden dat ze zich niet zo mogen voelen want ja, wat hebben ze nu te klagen? Toch zijn die gevoelens aanwezig en echt. Wegdrukken of negeren lost ze niet op.
  Met de NEI therapie (Neuro Emotionele Integratie) kan ik achterhalen wat er achter dit gevoel zit. Wat is de oorzaak? En ligt die oorzaak bij jouzelf, of ben je zó sensitief dat je emoties en spanningen van anderen aanvoelt? Ook die kunnen een groot effect hebben op je gemoedstoestand.
  Er zijn natuurlijk verschillende manieren om met dit soort gevoelens aan de slag te gaan. De NEI therapie is er één van. Wat veel mensen als voordeel ervaren, is dat we niet in het verleden hoeven te graven om eerder opgedane emoties uit je systeem te krijgen. Een ander voordeel is dat een sessie vaak vrij snel effect heeft. Voor mij als NEI therapeut is het telkens weer fijn om een paar dagen na een behandeling te horen dat iemand een last heeft voelen wegvallen en lekkerder in zijn of haar vel zit.
  Belangrijkste boodschap die ik wil meegeven is: stop het niet weg, wat het ook is. Jouw gevoel is oprecht en wil je vaak iets duidelijk maken.
  Je bent geen aansteller of ondankbaar. Het komt ergens vandaan. Luister naar jezelf, naar je lichaam en je gevoel en blijf je ontwikkelen!

  Nieuwsgierig, vragen of geïnteresseerd?
  Kijk op mijn website of stuur me een mailtje.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply