Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mijn vak is mijn passie!
  Rate this post

  Met haar bedrijf Ani-chi begeleidt paardrijdinstructrice Anita van Gils mensen en paarden die in disbalans zijn geraakt om zich bewust opnieuw te verbinden met hun natuurlijke welzijn. Zo ontstaan er kracht en balans.

  Ik heb zelf ervaren om weer verbinding te krijgen met mijn authentieke ‘ik’, zodat er balans kwam tussen hoofd, hart en gevoel. Zes jaar geleden, na het plotseling overlijden van mijn man, maakte ik een ontzettend zware tijd door. Tijdens die verwerking ontdekte ik diepere lagen van mezelf. Het klinkt misschien vreemd, maar mijn paard hielp me tijdens die verwerking in het hier en nu te blijven. Zij leerde me terug te keren naar mezelf, naar de kracht die onder mijn verdriet verborgen lag in plaats van aandacht te geven aan de dramatische gedachten in mijn hoofd. In dat bewustwordingsproces heb ik samen met mijn paard Reconnective Horseriding® ontwikkeld, de weg naar balans en eenheid in verbinding. Het is mijn missie om dit aan paarden en mensen over te brengen.

  Hoe help jij jouw klanten naar die verbinding toe?
  Dat doe ik door middel van Reconnective Horseriding®, een unieke methode die uit vijf basisstappen bestaat. De belangrijkste van deze vijf is aandacht. Daar begint alles mee. Aandacht voor jezelf, wie je bent, wat je voelt, aandacht voor je paard. Ik heb paarden op een dieper vlak leren kennen en maak de vertaalslag van wat het paard wil vertellen aan de mens door middel van mijn intuïtie. De lessen geef ik op locatie bij de mensen thuis, op een manege, pensionstal of hier op mijn eigen stal. Dat kan met je eigen paard of met één van mijn dieren. Iedereen die in meer balans wil komen met zichzelf en een diepere verbinding met het paard wil krijgen op weg naar éénheid is welkom, of je nou dressuurruiter bent of gewoon graag met paarden omgaat.

  Wat kan CBD-olie daar voor rol bij spelen?
  De genezende werking van de cannabisplant wordt grotendeels toegewezen aan CBD, Cannabidiol. Dit zorgt voor balans in het lichaam. Het kan zowel voor mensen als voor paarden rustgevend, stressverlagend, ontstekingsremmend, pijnstillend en angstverminderend werken. Het stimuleert het immuunsysteem en zorgt voor een gezonde huid en vacht. CBD-olie bevat niet de stof waar je high van wordt. Het is legaal en niet-verslavend. Het is een hulpmiddel dat ondersteunend kan werken. Ik zie mooie resultaten bij paarden. Via mijn e-mailadres is het mogelijk om een afspraak te maken voor Reconnective Horseriding® of om CBD-olie te bestellen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply