Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Vet bevriezen is vet verliezen

  Vet kwijtraken zonder naalden, dieet of operatie? Het klinkt onmogelijk, maar dat is het niet. Met cryolipolyse is het mogelijk! Met deze methode kun je snel en veilig plaatselijk afslanken in een mum van tijd. En hoe fijn: het resultaat is blijvend! (Dus scoor die mooie bikini ook maar alvast.)

  Cryolipolyse kan een oplossing zijn voor het verliezen van vet dat je door gezond eten of sporten niet kwijtraakt. Er kunnen vetophopingen op meerdere gebieden worden verwijderd, waaronder de bovenarmen, de benen, billen, heupen en lovehandles, de rug, de taille en de onderkin. Cryolipolyse is dus geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen. Zónder dat er een operatie aan te pas komt. 

  Hoe werkt het?
  Nu vraag je je natuurlijk af wat een cryolipolysebehandeling inhoudt en in zijn werk gaat. Dit is vet verliezen door het te bevriezen, en deze methode is ontwikkeld door dermatologen. Die ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Hierdoor is het dan ook mogelijk om alleen vetcellen aan te pakken en het omringende weefsel niet te beschadigen. Tijdens een cryolipolysebehandeling wordt met behulp van een non-invasieve applicator vetweefsel nauwkeurig gekoeld. Dit betekent dat het apparaat niet ‘in’ je lichaam komt, maar op je huid. Wanneer de vetcellen worden bloot-gesteld aan extreme kou, begint een natuurlijk verwijderingsproces en zal de vetlaag geleidelijk dunner worden. En dit kun je zien door een zichtbare vermindering van vetophoping!

  Koud!
  Voordat de applicator wordt aangebracht op de huid, wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst. Vervolgens zuigt de applicator de huid vacuüm, wat een trekkend gevoel kan geven. In het begin zal het erg koud aanvoelen, maar na tien minuten gaat dit over in gevoelloosheid. Tijdens de sessie kun je gewoon een boek lezen, internetten of lekker tot rust komen! 

  Geavanceerde behandelmethoden
  Bodyline Beauty & More is al meer dan 20 jaar de ideale plaats voor iedere man of vrouw die er op een natuurlijke manier jeugdig en stralend wil blijven uitzien. De geavanceerde behandelmethoden die uitgevoerd worden door professionele specialisten zorgen voor zichtbare resultaten.

  Echte schoonheid komt zowel van binnen als van buiten. Het doel van Bodyline Beauty & More is om die innerlijke schoonheid naar buiten te brengen, zodat de hele wereld jouw uitstraling kan zien! 

  De professionals staan graag voor je klaar. Met behulp van hun vakmanschap, de nieuwste technieken en de juiste apparatuur bereiken ze de beste resultaten. De professionals zijn gespecialiseerd in behandelingen bij acne, rimpels, een verslapte huid of pigmentvlekken. Voor een mooie, levendige gezichtsuitdrukking bieden ze permanente make-up om de wenkbrauwen te verfraaien of op te frissen, je lippen een voller accent te geven of je ogen opnieuw te laten spreken.

  De voordelen van cryolipolyse:

  – Vet kwijtraken op buik, ‘lovehandles’ en ‘zadeltassen’
  – Bewezen resultaten
  – Een behandelserie bestaat uit minimaal 3 sessies
  – De kwaliteit van de huid wordt verbeterd
  – Geheel veilige en pijnloze behandeling
  – Geen herstelperiode nodig

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply