Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Voeding als medicijn

  Wil je je gezondheid op een natuurlijke manier optimaliseren? Gebruik dan producten van Amanprana!

  Amanprana ontstond toen Bart Maes 10 jaar geleden met omega-olie en een volledige overstap naar bio erin slaagde om de gezondheidsproblemen van zijn dochters op te lossen. Met dit succes ging hij op zoek naar een combinatie van handel en ‘iets’ teruggeven aan de gemeenschap. De gezonde omega-oliën en de eerste koudgeperste kokosolie kwamen op de markt. Gezonde voeding brengen was en is nog steeds de doelstelling van Amanprana: voeding als medicijn, zo weinig mogelijk bewerkt en van de hoogste kwaliteit, met aandacht voor duurzame handel en het milieu. In het sanskriet betekent ‘Aman’ ‘vrede’ of ‘rust’. ‘Prana’ verwijst naar levenskracht.
  De olifant in het logo van Amanprana symboliseert een sluimerende, niet-agressieve kracht en belichaamt wijsheid en vrede. Het bijzondere van Amanprana is dat je met kleine stapjes kunt overschakelen naar een gezond eetpatroon. In plaats van witte suiker ongeraffineerde kokosbloemsuiker gaan gebruiken. De extra vierge koudgeperste kokos- of olijfolie tot de standaard in de keuken verheffen en werken met alleen ongeraffineerd zout. Amanprana is 100% biologisch en 100% plantaardig, vegetarisch en vegan.
  Meer weten over Amanprana? Bij de Hazelaar kun je het gratis boekje ‘Voeding als medicijn’ afhalen. Amanprana: je levenskracht op serene wijze ondersteunen en versterken, zonder lichaam en geest geweld aan te doen, zacht en zonder excessen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply