Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Voel je goed met een gave huid

  Heb jij last van een huidprobleem? Vervelend, maar gelukkig is er wat aan te doen. Er zijn allerlei behandelingen die ervoor kunnen zorgen dat jij straks weer met een gave huid rondloopt!

  ‘Huidtherapie’ is een bij veel mensen nog een onbekend onderwerp. Dat is jammer, want huidtherapie biedt veel mogelijkheden. De huidtherapeut biedt een volledig pakket aan behandelingen voor alle facetten van de huid, van de medische aanpak van een probleemhuid tot aan cosme­tische behandelingen en anti-agingbehandelingen. Een huidtherapeut kan veel huidaandoeningen behandelen, zoals acne, littekens, overbeharing, couperose (kleine bloedvaatjes), pigmentvlekken, lymfoedeem en lipoedeem.

  Dermapen
  De praktijk werkt onder meer met de Dermapen (microneedling). Door middel van kleine vibrerende naaldjes die kleine kanaaltjes in de huid maken, wordt er collageen aangemaakt en gaat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier herstellen. De Dermapen wordt ingezet bij een verslapte, verouderde huid, fijne lijntjes en rimpels, vergrote poriën, striae en littekens. Met deze ideale combinatietherapie hou je je natuurlijke uitstraling: jouw huid heeft een mooie glans, is gladder, voller, veerkrachtiger en duidelijk verjongd.

  Peeling
  Chemische peelings hebben als doel de huid te vernieuwen en zijn zeer effectief bij acne, acnelittekens, grove poriën, droge of rokershuid, fijne lijntjes en pigmentvlekken. Er zijn verschillende middeldiepe tot diepe chemische peelings.
  Een peeling maakt op een gecontroleerde manier schade aan de huid. Het middel lost als het ware de bovenste huidlaag op. Een peeling vermindert de oppervlakkige schade aan de huid en zorgt, na herstel, voor een meer egale huid.
  Peelings kunnen worden ingezet voor verschillende huidproblemen of gewoon als huidverbetering. Omdat afschilfering wordt gestimuleerd, zullen poriën minder snel verstoppen en zal acne verminderen. Ook kan de huid na een peeling het vocht beter vasthouden. Een peeling kan dus ook goed worden toegepast bij een droge huid. Samen met jou bespreken we wat jouw wensen zijn en welke soort peeling geschikt is voor jouw huid. Voor het behalen van de gewenste resultaten zijn meestal meerdere behandelingen in kuurverband nodig.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply