Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Voel je weer op je best!

  ‘Als je er op je best uitziet, voel je je op je best!’ Soms lijkt dit gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar het geldt ook bij littekenverbetering, camouflage van brandwonden of wanneer je alopecia hebt of een schisis (hazenlip).

  Door middel van medische pigmentatie worden brandwonden en littekens behandeld. Niet alleen de conditie van de huid verbetert en wordt die soepeler en zachter, ook het aanzien wordt aanmerkelijk verbeterd. Dit gebeurt door te camoufleren en de ontstane huidskleur weer te laten matchen met de bestaande huidskleur. Tijdens deze behandelingen wordt een combinatie van Dry Needling en medische pigmentatie ingezet. Lisa gebruikt pigmenten van farmaceutische kwaliteit, goedgekeurd door de GGZ. Dry needling werkt nauwkeurig op het getroffen huidoppervlak.
  Hierdoor worden signalen naar de hersenen gestuurd die ervoor zorgen dat nieuw collageen, lymfestoffen en pigment worden aangemaakt.
  Bij de behandeling van schisis wordt er een mooie vorm gecreëerd die in balans is en de littekens worden verbeterd en gecamoufleerd. Alopecia is een haaraandoening waarbij iemand vrij plotseling gedeeltelijk kaal wordt. Dit kan in het gezicht zijn of er bijvoorbeeld kale plekken in het hoofdhaar ontstaan. Gelukkig kan ook dit goed behandeld worden. Door middel van permanente make-up (PMU) kunnen wenkbrauwen of eyeliners worden gezet. Hierdoor is het aanzien sprekender en dat geeft een goed gevoel. De kale plekken in het haar kunnen door middel van diverse technieken worden gecamoufleerd. Doordat Lisa de hele wereld over reist en veel verschillende mensen behandelt, is ze deskundige op het gebied van PMU, medische pigmentatie en Dry Needling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply