Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Volgend jaar is jouw administratie snel klaar!

  Is het jouw goede voornemen om eindelijk die berg administratie op te ruimen? Is jouw situatie zo erg dat je niet weet waar je moet beginnen? Kim helpt! Heb je iets heftigs mee­gemaakt, waardoor al het papierwerk blijft liggen? Kim helpt! Wil jij met jouw bedrijf liever je passie voor je vak uitoefenen dan je administratie? Kim helpt!

  Ik kan je begeleiding en ondersteuning bieden, zodat je zaken op een eenvoudige manier worden opgevangen, terwijl je zelf de regie houdt. Ik sta niet alleen klaar voor mensen in een bijzondere situatie, maar voor iedereen die hulp en steun nodig heeft bij het onderhouden van zijn of haar thuisadministratie.

  Kleine bedrijfjes / ZZP‘ers
  Afhankelijk van jouw wensen kom ik met een vastgestelde regelmaat bij je langs om een en ander op orde te brengen en te houden. Door mijn kennis en ervaring in de privé­administratie is een eventuele overlap hierin geen probleem.

  Echtscheiding
  Erg veel administratieve zaken moeten op de rit worden gezet, maar vaak ontbreekt de energie om ook daar nog mee bezig te zijn. Laat dan het geregel maar aan mij over en zorg goed voor jezelf!

  Nabestaanden
  Mijn doel is door te zorgen dat, hoewel je leven verandert en deze verandering tijd kost om aan te wennen, de praktische zaken gewoon doorgaan en jij je daar dus niet mee bezig hoeft te houden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply