fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Voor jezelf zorgen of juist niet?

  Er komen in mijn praktijk mensen met een diversiteit aan gezondheidsproblemen. Kenmerkend voor veel van deze cliënten is dat ze veelal lief en zorgzaam zijn voor de mensen in hun omgeving. Hier is natuurlijk niets mis mee. Maar vaak ontstaat vroeg of laat chronische vermoeidheid, of er komen gezondheidsproblemen.

  Grenzen aangeven, keuzes maken en hulp vragen is door jarenlange overtuigingen moeilijk. Ook de omgeving reageert op verandering in gedrag niet altijd positief.
  Overtuigingen over wanneer we lief gevonden worden en wat gezond voor ons is, worden al vroeg in het leven op ons overgedragen. ‘Melk is goed voor elk.’ ‘In een appel zit suiker, dus zullen alle suikers wel goed voor ons zijn.’ ‘Brood kan toch voor niemand slecht zijn.’
  Ik hou me bezig met psycho-neuro-immunologie en voeding als medicijn. Mijn therapeutische opleidingen hebben mij geleerd en doen ervaren dat gezondheidsproblemen wel opgelost kunnen worden door passende en bewuste ­keuzes te maken op het gebied van onder andere voeding, werk, relaties en beweging. Ook medicatie wordt dan vaak overbodig. Als mens en therapeut heeft het mezelf ook veel gebracht ten aanzien van vitaliteit en levensgeluk.

  Bij Care-for gezondheid krijg je:
  – aandacht in een persoons- en persoonlijkheidsgerichte aanpak
  – visie: gezond worden is de weg ­ernaartoe positief bewandelen
  – uitleg over de oorzaak en de achter­gronden van jouw klacht
  – inzicht over de duur van de behandeling en de bereikbare doelen
  – adviezen over hoe je zelf een positieve bijdrage kunt leveren op weg naar herstel
  Een vergoeding door de zorgverzekeraar is veelal mogelijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply