Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Het ‘wauw’-effect voor jou

  Dat gevoel dat je eigenlijk het liefst je bed weer in wilt duiken omdat dat slaperige hoofd dat jou vanaf de andere kant van die glasplaat aanstaart nu niet bepaalt het ‘wauw-gevoel’ bij je oproept. Herken je dat? Het kost even wat tijd voor je je wenkbrauwen nauwkeurig hebt bijgewerkt, je lippen gestift hebt, je ogen opgemaakt hebt en je weer toonbaar bent. En dan te bedenken dat je dit ritueel de rest van de dag met enige regelmaat mag herhalen om er ieder moment goed verzorgd uit te zien. Maar het kan ook anders!

  Met (semi-)permanente make-up (PMU) zie je er op ieder moment van de dag geweldig uit. Doordat de pigmenten die tegenwoordig gebruikt worden van veel hogere kwaliteit zijn, verkleuren bijvoorbeeld de wenkbrauwen niet meer rood, blauw of grijs na verloop van tijd, in tegenstelling tot vroeger. Het pigment wordt in de eerste huidlaag gebracht, door middel van een speciale pen of naald, waardoor het na enige tijd lichter wordt. Dan kan de PMU bijgewerkt worden of kan er voor een andere vorm, kleur, of techniek gekozen worden. Met permanente make-up is alles mogelijk, van strakke volle wenkbrauwen (ombre/ powder) tot supernatuurlijke wenkbrauwen (microblading/ 3D hairstrokes)! De laatste techniek is ook een heel mooie oplossing voor mannen of vrouwen die last hebben van haarverlies als gevolg van een ziekte of aandoening.

  Nieuwe technieken
  Maar niet alleen zijn de pigmenten die nu gebruikt worden beter dan die van vroeger, ook zijn er nieuwe technieken om PMU aan te brengen, zodat er voor elke klant en leeftijd wenkbrauwen gecreëerd worden die helemaal naar wens zijn. Zo is er de 3D hairstroke-techniek. Hierbij worden ‘haartjes’ in de huid gepigmenteerd die niet van echt te onderscheiden zijn. Zo krijg je supernatuurlijke wenkbrauwen in de gewenste vorm die passen bij jouw gezicht. Een andere, heel populaire techniek is de ombre-/ powdertechniek. Hierbij wordt, net zoals bij 3D hairstroke, pigment handmatig in de huid gebracht met behulp van een speciale pen. Het resultaat is een volle wenkbrauw met een poedereffect. Zo heb je altijd mooie strakke, volle wenkbrauwen die niet meer opgevuld hoeven te worden. Deze twee technieken zijn ook te combineren. Ideaal voor als de 3D hairstroke nét te natuurlijk is en de ombre nét iets te opgemaakt. Met ‘combination brows’ krijg je volle, natuurlijke wenkbrauwen!

  Eyeliner
  Je hebt altijd mooi opgemaakte, sprekende ogen met permanente make-up eyeliner! Door permanente make-up eyeliner kun je jouw ogen groter laten lijken, optisch laten liften en meer laten spreken. Je kunt kiezen voor een eyeliner in de wimperrand, zodat je wimpers voller ogen, of een wat bredere eyeliner voor een wat meer opgemaakte look.

  Full lips
  Of je nu last hebt van dunner wordende lippen naarmate je leeftijd vordert, je de natuurlijke lipkleur te licht vindt, of je graag voller ogende lippen zou willen hebben: permanente make-up biedt hier de uitkomst. Ook het corrigeren van ongelijke lippen of het camoufleren van eventuele littekens is (tot zekere hoogte) mogelijk met permanente make-up, doordat de lippen volledig gepigmenteerd worden.
  Benieuwd hoe een behandeling in zijn werk gaat? Kijk op www.alexbeautytudio.nl voor meer informatie. Foto’s van resultaten vind je op onze Facebookpagina Alex’ Beautystudio en op Instagram @alex_beautystudio.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply