Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Wauw! Wat zie je er goed uit!

  Vroeger zag jouw spiegelbeeld er ‘s ochtends fris uit. Als je tegenwoordig ‘s ochtends in de spiegel kijkt, zie je vooral de fronsrimpel tussen je wenkbrauwen en die kraaienpootjes lijken steeds dieper te worden. Je ziet er vermoeid uit, terwijl je je van binnen jong en fit voelt. Kon dat maar anders…

  Je huid is gevoelig voor allerlei invloeden van binnen- en buitenaf. En dat is ook precies wat je in de spiegel ziet: het natuurlijke verouderingsproces staat niet stil! Hoe jouw verouderingsproces verloopt, is erg persoonlijk. De manier waarop jij naar jezelf kijkt, is dat ook. Ik krijg regelmatig patiënten op het spreekuur die ontevreden zijn met hun overhangende oogleden of rimpels. Met mijn kennis opgedaan binnen de neurologie en mijn jarenlange ervaring als huisarts, besloot ik mij een aantal jaren geleden te laten voorlichten op het gebied van kleine cosmetische ingrepen. Vervolgens ben ik een leertraject ingegaan en heb ik nascholingen en trainingen gevolgd op cosmetisch gebied. Samen met mijn kennis van de anatomie en het natuurlijke verouderingsproces vormde dit een professioneel fundament om aan de behandelvraag van mijn patiënten te kunnen voldoen.

  Gelaat in balans
  Het gelaat is heel bijzonder: het heeft spieren die ten opzichte van elkaar werken. Er is altijd een balans tussen de spier die iets omhoog trekt, bijvoorbeeld lachen, en de spier die iets naar beneden trekt, bijvoorbeeld sip kijken. Als je van nature erg fronst, dan trek je vaak de fronsspieren aan en ontstaat er een verticale lijn tussen de wenkbrauwen. Dit kan goed behandeld worden met botulinetoxine, ofwel ‘Botox’. Deze behandeling dient na drie tot vier maanden herhaald worden voor een langduriger effect. Voor behandeling met een filler geldt: less is more. Ik wil met zo min mogelijk product een maximaal resultaat behalen. Diepere rimpels en volumeverlies behandel ik met hyaluronzuur, een veilig lichaamseigen vulmiddel (filler) dat langzaam uit het lichaam verdwijnt.

  Een frisse blik
  Ook overhangende oogleden kan ik corrigeren door de overtollige huid, soms samen met overtollig vetweefsel, te verwijderen onder plaatselijke verdoving. Hierdoor krijg je een frissere blik en zie je er vaak wat jonger uit.

  Natuurlijk resultaat
  Ik start altijd met een intakegesprek waarbij we eerst de wensen en verwachtingen bespreken. Ik vind het erg belangrijk dat de verwachting van de behandeling zoveel mogelijk overeenkomt met wat ik kan bieden. Aan de hand van afbeeldingen laat ik zien hoe het natuurlijke verouderingsproces verloopt en welke resultaten iemand kan verwachten. Hierbij is het heel belangrijk dat het resultaat natuurlijk oogt! Eigenlijk zou niemand moeten kunnen zien dat er een cosmetische ingreep heeft plaatsgevonden. Wel gebeurt het vaak dat iemand na de behandeling complimenten krijgt: ‘Wat straal jij vandaag!’ Dan is mijn missie geslaagd.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply