Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • We maken je niet smaller, maar egaler

  Zwanger, niet meer zwanger, een veranderend lijf (steeds dunnere benen en bredere buikrand): het maakt ons niet uit. Kom gezellig langs en ervaar dat stoer en trendy fashion perfect gecombineerd kan gaan met comfort! Z.E.I. Lifestyle in Heerenveen is al 10 jaar de winkel waar je als zwangere vrouw heengaat als je er tijdens je zwangerschap fantastisch en volgens de laatste trend wilt uitzien. Maar dat weet je al, toch?!

  Minder bekend is dat 30% van onze klanten al lang niet meer zwanger is. Waarom? Nou hierom! Je ziet het heel vaak om je heen en misschien herken jij jezelf er ook in: je trekt een superstoere spijkerbroek aan en deze past fantastisch op je benen, maar aaah helaas: de broek sluit boven zó strak op de buik, dat je van die vreselijke cuprandjes (overhangende taillerandjes, kwabjes, hoe je ook maar noemen wilt) krijgt. Okee… Dan een maat groter, maar dan is de skinny ineens niet skinny meer. Dan ga je op zoek naar een broek die hoog sluit, maar dan kom je gelijk in de beppe-spijkerbroeken… Grrr en ja, je lijf verandert als je boven de 35 komt, maar je bent ook nog geen 65.

  Geen vrouwenlijf is gelijk
  Het gekke is dat in de kinderkleding al jaren gewerkt wordt met de verstelbare taillerand, want er is geen kinderlichaam hetzelfde. Maar in de dameskleding moeten jij en je collega en je vriendin in dezelfde stoere spijkerbroek passen, terwijl jullie alle drie zo’n verschillend figuur hebben. Geen vrouwenlijf is gelijk, maar we moeten wel in die perfecte pasvorm passen. Daar hebben wij de oplossing voor!

  Perfecte aansluiting
  Al onze broeken sluiten perfect aan om de benen en de tailleband is verstelbaar. Daarnaast heb je een perfect aansluitende strakke band erbovenop zitten, die voorkomt dat je, als je bukt, het ‘bouwvakkersgebeuren’ hebt. Deze band werkt als een correctieband, maar zit zoveel comfortabeler dan de superstrakke correctiehemdjes waarin je geen adem kunt halen. Wij stellen dan ook altijd dat wij je niet smaller maken, maar wel veel egaler.

  Slanker lijken
  Dus ben jij er ook helemaal klaar mee dat jij je altijd moet aanpassen aan de kleding, kom dan lekker langs en ervaar hoe het voelt als de kleding zich aanpast aan jouw lichaam. Al onze bovenkleding valt iets langer, dus je kunt perfect rimpelen met de shirts (wat ook weer verbloemt), alles stretcht heerlijk mee en zit dus zo niet strak om je lijf en alles tailleert hoog, dus optisch lijk je gewoon veel slanker.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply