Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Weg met cellulite!

  Het is zomer. Tijd voor rokjes, teenslippers en kleurrijke bikini’s en tijd om te genieten van het mooie weer. Niets is heerlijker dan de zon op je mooie benen te showen, of het nu Hoek van Holland is of op een luxe resort in een ver land.Cellulite kan hierbij een behoorlijke domper zijn, terwijl dit nergens voor nodig is. De zomer is om te genieten, uit te rusten en tevreden te zijn met wie we zijn. Gelukkig is cellulite gemakkelijk op te lossen!

  Cellulite, ook wel ‘sinaasappelhuid’, is een typische vrouwenkwaal en heeft niets te maken met gewicht. Cellulite is te zien aan de huidstructuur zelf. Cellulite bestaat uit vetcellen en afvalstoffen die in het onderhuidse bindweefsel van de huid gaan zitten. Ze kleven aan het bindweefsel en verslechteren de doorbloeding, en dit zorgt voor de bobbeltjes en putjes in de voorheen gladde huid. Tussen de vetcellen gaat vocht zich ophopen en het wordt steeds beter zichtbaar aan de huid. Doordat het bindweefsel verslechtert, komt er steeds meer cellulite bij.

  Cellulite aanpakken
  De kwaliteit van het bindweefsel is aan het verslechteren. Dit proces zal moeten worden aangepakt. Een gezonde levensstijl is een goede eerste stap: sporten, voldoende water drinken en gezonde voeding. Dit is helaas niet voldoende. Met een anti-cellulitebehandeling wordt de cellulite aangepakt door middel van een stevige massage met anti-cellulitemassageolie van Ancient Healing. De doorbloeding komt op gang en het bindweefsel wordt sterker, waardoor de vetcellen en vochtophopingen het lichaam uit gaan. Na de massage volgt er een body contour wrap. Deze staat bekend om zijn voedende en afslankende werking. Door de combinatie van deze technieken is er al resultaat zichtbaar na één behandeling!

  Stralend van binnen en buiten
  Cellulite is, net als elke lichamelijke klacht, een signaal van ons lichaam dat ons iets wil vertellen. Vaak is het zo dat we niet lief genoeg voor onszelf zijn en we onszelf straffen door cellulite. Je ziet de cellulite en krijgt de behoefte om op jezelf te mopperen. Dit is een proces dat tijdens de behandeling aangepakt wordt, en door een stukje coaching kun je dit gaan helen in jezelf. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat de cellulite niet meer terugkomt.

  Het resultaat
  Bij Angelic Wellness garanderen we het resultaat dat je graag wil hebben en minimum aantal behandelingen. Het gemiddelde is 5 of 6 behandelingen om de cellulite volledig weg te krijgen. De behandelingen worden aangepast aan de persoon zelf en iedereen krijgt persoonlijke tips en oefeningen mee om thuis mee aan de slag te gaan. Ook bieden we producten in onze webshop aan waarmee je zelf thuis je lichaam kunt verzorgen met de kwaliteit van een wellness centre.

  Over Angelic Wellness
  Mijn naam is Karin van der Bie. Ik ben massagetherapeute, coach en natuurgeneeskundige. Ik ben Angelic Wellness begonnen omdat ik het belangrijk vind dat mensen spanning loslaten en weer bij zichzelf komen. Massage is niet alleen ontzettend fijn, maar het is ook nog eens heel gezond. Soms is er meer nodig. Als therapeute kijk ik wat dieper naar mensen en begeleid ik ze om oude patronen los te laten en het leven te creëren dat ze graag willen hebben.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply