Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Word je stressklachten de baas
  Rate this post

  Iedereen heeft wel eens last van stress.  Dat begint vaak met spanningsklachten bij nek en schouders, vermoeidheid en slecht slapen, dan komen er hartklachten bij (die niet aan te tonen zijn, maar die je wel voelt) en als we niet oppassen, komen we uiteindelijk in een burn-out, overspannenheid, depressie of zelfs een psychose terecht. 

  Vooral hoogsensitieve mensen kunnen daar veel last van hebben, omdat zij veel meer tijd nodig hebben om te herstellen, zich meer aanpassen en het de ander graag naar de zin willen maken. Ze helpen graag en voelen zich verantwoordelijk voor het welzijn van anderen. Bovenal willen ze het graag goed doen. Dat kan ervoor zorgen dat de stress zich opstapelt,  en als die niet ontladen wordt, dan volgt ziekte. Wanneer dat gebeurt, wordt de oorzaak vaak gezocht in de omstandigheden of het gedrag van anderen.

  Met een behandeling breng ik iemand met stressklachten zo weer terug in het nu, en iedereen gaat met een lekker gevoel de deur weer uit. Cliënten laten als het ware een pakketje achter, maar zonder inzicht in het waarom en handvatten hoe het anders kan, bestellen ze zo weer een nieuw pakketje. Dat is als dweilen met de kraan open, en dat wil ik graag voorkomen.

  Voor werkelijke verandering is er meer nodig dan behandelen alleen. Daarom bestaat mijn hulp uit een combinatie van het intuïtieve coachgesprek met een energetische behandeling.

  Als we worden geboren, zijn we zuiver en rein, maar gaandeweg raken we verstrikt in de wereld om ons heen. Ik help je graag de weg terug te vinden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply