Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zakelijk investeren in crypto. Hoe betrouwbaar is het?
  Rate this post

  Tegenwoordig kun je bijna niet meer om cryptocurrency heen en zul je ongetwijfeld wel weten wat het ongeveer inhoudt. Cryptomunten kunnen niet alleen worden aangekocht door particulieren, maar ook door ondernemers. Wanneer je als ondernemer wilt investeren in crypto, dan kun je dit zowel privé als zakelijk doen. Hoe zit dit precies en hoe betrouwbaar is zakelijk investeren in crypto? Lees het hier!

  Zakelijk investeren in crypto
  Over waardestijgingen van je aangekochte cryptocurrency hoef je geen belasting te betalen, dit maakt het zeker aantrekkelijk om te investeren in crypto. Echter, moet je deze waardestijgingen wel meenemen in je administratie. Dit houdt in dat je zowel winst én verlies in je crypto moet vermelden wanneer je deze zakelijk hebt aangeschaft. Je moet cryptocurrency die je zakelijk hebt gekocht altijd opgeven bij je aangifte. Je kunt ook een flinke boete ontvangen wanneer je dit niet doet. Wanneer je een zzp’er of andere zelfstandige ondernemer bent, is het aan te raden om cryptocurrency privé te kopen. Het is namelijk zo dat wanneer je veel winst maakt met deze investering, je die winst niet hoeft mee te tellen als winst van je onderneming omdat je de investering privé hebt gedaan.

  Hoe betrouwbaar is crypto?
  Omdat er geen derde partij, zoals een bank, komt kijken bij het kopen en verkopen van cryptocurrency, is de kans op fraude een heel stuk kleiner. De slimme blockchain technologie, maakt deze ook lastig te hacken. Jouw wallet met jouw aangekochte cryptomunten is dus niet erg makkelijk toegankelijk voor anderen behalve jijzelf. Wanneer je hebt besloten te investeren in crypto, is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbaar exchange platform waar je jouw gewenste munten kunt aankopen. Anycoin Direct is een betrouwbare website waar je gemakkelijk cryptocurrency kunt aankopen om te beginnen aan jouw crypto-avontuur!

  Hoe betrouwbaar is de waarde van crypto?
  Of je gegarandeerd winst maakt door te investeren in cryptomunten, is helaas niet te zeggen. Daarom moet je altijd alleen geld investeren in crypto dat je ook echt kunt missen, mocht je verlies maken. Het is slim om een cryptomunt aan te kopen wanneer de koers op een laag punt staat, omdat je deze dan goedkoop kunt kopen. Je doel is uiteindelijk deze duurder te verkopen, zodat je winst maakt. Je kunt de koers van een cryptomunt gemakkelijk checken door bijvoorbeeld online te zoeken op ‘crypto dogecoin koers’ of ‘koers crypto cardano’. De koers van cryptocurrency kan door veel factoren worden beïnvloed. Dit kan bijvoorbeeld door een tweet van een invloedrijk persoon, maar ook wanneer de crypto wereld positief of negatief in het nieuws komt. Cryptomunten hebben dus geen één vaste waarde en wordt ook niet bepaald door bijvoorbeeld een bank. Dit maakt dat cryptomunten in één klap veel geld waar kunnen worden, waardoor je veel winst kunt maken, of dat ze ineens flink hun waarde verliezen, waardoor je verlies maakt. Wil jij ervaren hoe het is om in cryptomunten te investeren? Koop dan jouw cryptomunten via Anycoin Direct!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply