Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zelfverzekerd en vrouwelijk
  Rate this post

  Borstkanker verandert het leven van een vrouw ingrijpend, met een zwaar behandelingstraject en een operatie. Een borstprothese kan de vrouw helpen bij het oppakken van het dagelijkse leven na deze vervelende periode.

  De keuze voor een borstprothese is erg belangrijk, omdat elke borst een andere vorm heeft, en de prothese de eigen borst zo goed mogelijk moet benaderen. Samen met jou wordt er gezocht naar de meest natuur­getrouwe oplossing. Scholma Lingerie heeft een ruim assortiment borstprotheses, hechtprotheses en zwemprotheses op voorraad. De borstprotheses worden gemaakt van siliconen, waar een comfortabele, zachte folie omheen zit, wat zorgt voor een prettig draagcomfort. Ook krijg je uitleg over de manier waarop de borstprothese het beste onderhouden kan worden.

  Lingerie en badkleding
  Als je eenmaal een borstprothese hebt uitgezocht, hoort daar natuurlijk ook bijpassende lingerie en badkleding bij. Scholma Lingerie heeft een groot assortiment van de belangrijkste merken op dit gebied: Amoena en Anita.

  Stylistes
  Je kunt tijdens openingstijden zonder afspraak bij de winkel terecht. Elke dag staat er vakkundig personeel voor je klaar, zodat je professioneel en eerlijk advies krijgt.

  SEMH-erkend
  Scholma Lingerie is erkend door de Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen. Dit betekent dat je bij de zaak kunt rekenen op deskundig advies en producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De winkel heeft contracten met alle zorgverzekeraars, en kan de declaratie voor je verzorgen, zodat je daar zelf geen omkijken meer naar hebt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply