Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zet de klok terug

  Het is onontkoombaar: als je ouder wordt, wordt je huid slapper. Bij de schoonheidssalon zijn er gelukkig manieren om er iets aan te doen, zodat je je er niet bij neer hoeft te leggen. Je hoeft daarbij niet gelijk te denken aan injectables. Het kan ook op een natuurlijke manier, met NOÛS Natural Face Lifting.

  NOÛS Natural Face Lifting is een methode waarbij door middel van massage huidverslapping en huidveroudering in het gezicht, de hals en het decolleté succesvol aangepakt kan worden. Deze methode is dus een 100% manuele verjongingskuur, en is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.
  De techniek bestaat uit twee delen. Eerst wordt de huid gelift door spierweefseltechnieken en worden rimpels aangepakt met bindweefselmassage. Hierdoor worden de gezichtsspieren weer in een goede conditie gebracht en daarmee komt ook de huid weer in een goede conditie. Vervolgens zorgt lymfedrainage, een zachte massagevorm, voor de afvoer van vocht, voor natuurlijke hydratatie en voor de versterking van je immuunsysteem.

  Schoonheidsspecialiste Alida de Wit Harms van Power & Beauty heeft haar opleiding rond NOÛS Natural Face Lifting gedaan bij Inge Deceuninck. Inge is een Belgische fysiotherapeute en de grondlegger van NOÛS Natural Face Lifting. In 2010 startte zij met deze eerste manuele techniek ter wereld voor de verjonging van het gelaat, de hals en het decolleté.

  Over Power & Beauty
  Alida: ‘Ik heb eerder bij verschillende schoonheidssalons en een beautycenter gewerkt. Mijn droom was altijd al om als schoonheidsspecialiste een eigen salon te hebben. In 2003 ben ik daarmee gestart. Ik ben zelf gespecialiseerd in permanente make-up en microblading. Sinds 2010 werkt Linda Soikromo Claus in de salon. Zij is schoonheidsspecialiste en pedicure, waarbij ze gespecialiseerd is in de diabetische en reumatische voet. We zijn aangesloten bij ProVoet en de ANBOS. In de salon wordt gewerkt met producten van NOÛS, Medex, Nouveau Contour en Everlasting.’

  Maak je huid zelf strakker
  Naast de behandelingen in de salon kun je zelf thuis verder werken aan huidverbetering, namelijk met de sculptingtechniek, net als NOÛS Natural Face Lifting ontwikkeld door Inge Deceuninck. Hiermee kun je je gezicht, hals en decolleté strakker maken. Dat doe je met behulp van je vingers en je handpalmen. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met Power & Beauty.

  Producten van NOÛS
  Power & Beauty werkt onder andere met producten van NOÛS. Op de producten van dit merk staat een QR-code. Wanneer je die scant, kun je ook filmpjes van een sculpting-behandeling bekijken.

  Overige behandelingen
  – gezichtsbehandelingen
  – microdermabrasie
  – acnebehandelingskuur
  – Medex salonbehandelingen
  – Medex serum therapiebehandeling
  – fruitzuurbehandelingskuur
  – permanente make-up
  – microblading
  – harsen en epileren
  – pedicure en manicure
  – gellak voor handen en voeten
  – bruids- en feestmake-up
  – make-upworkshop en kleurenanalyse

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply