Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zet de klok jaren terug

  Niet iedere vrouw heeft een mooie, gladde en gezonde huid. Wanneer die ontsierd wordt door acne, littekens, rimpeltjes of fijne lijntjes, kan dit ingrijpende gevolgen hebben voor het zelfbeeld en zelfvertrouwen. Er zijn gelukkig mogelijkheden om je huid er weer jonger, egaler en frisser te laten uitzien.

  Eén van de mogelijkheden is een peeling. Bij een peeling wordt de bovenste huidlaag met behulp van een (fruit)zuur verweekt, waarna verhoornde huidlagen verdwijnen. De peeling veroorzaakt een versnelde celdeling, waardoor de oude huidcellen worden afgestoten en zo ontstaat er een nieuwe huidlaag. De huid krijgt na een peelingkuur een andere structuur. De huid wordt egaler en strakker en ziet er gladder uit!

  Microneedling
  Een techniek die heel geschikt is bij fijne lijntjes en rimpels, pigmentvlekken, verstopte poriën en littekens, is microneedling. Hierbij penetreren micronaaldjes de huidlagen. ­Hierdoor ontstaan er microkanaaltjes in de huid. Dit zorgt voor een weg door de huid voor producten en werkstoffen daarin. Het effect van deze werkstoffen wordt hierdoor enorm verhoogd. De werkstoffen komen direct op de plaatsen waar ze moeten zijn om hun werking te doen. Daarnaast stimuleert de microneedling de natuurlijke productie van collageen en elastine in de huid door het natuurlijke wondhelingssysteem van de huid te activeren.
  Resultaat: na de behandeling herstelt de huid en vernieuwt die zich, waardoor rimpels en lijntjes minder zichtbaar worden de huidskleur verbetert. De huid wordt steviger door de aanmaak van collageen en elastine. Een doffe, grauwe huid gaat weer stralen door een verbeterde doorbloeding, en de poriën worden verfijnd. Pigmentatie vermindert en bij acnelittekens zijn de resultaten prachtig.

  Bindweefselmassage
  Een derde methode is bindweefselmassage: een intensieve massagetechniek die gericht is op verbetering van de huidconditie en het herstelvermogen van de huid. Door de massage wordt de onderste laag van het huidweefsel geprikkeld en worden het onderhuidse bindweefsel en verklevingen losgemaakt. Hierdoor verbetert de doorbloeding en worden er nieuwe collagene en elastine vezels aangemaakt, zodat je huidconditie en -elasticiteit verbeteren. Bindweefselmassage is als het ware topsport voor je huid!

  Petraas, Uw Huidspecialist werkt met producten van Cenzaa, dat een compleet programma biedt om de huid in balans te brengen. Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat wellness, huidverbetering en cosmedische huidtherapie combineert. Ook maakt Cenzaa gebruik van voedingssupplementen en healthy tea’s om zo schoonheid van binnenuit te ondersteunen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply