Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zijn jouw voeten al klaar voor het voorjaar?
  Rate this post

  Dartelende lammetjes in de wei, een blauwe hemel en een stralend zonnetje. Yes, het voorjaar komt er weer aan! Maar zijn jouw voeten al helemaal klaar om straks weer te schitteren in sandaaltjes?

  Bepaalde klachten aan je voeten kunnen maken dat je liever dicht schoeisel draagt, zoals schimmel aan je voeten of nagels. Schimmelnagels (ook wel ‘kalknagels’ genoemd) kun je herkennen aan verkleurde, brokkelige of verdikte nagels. Schimmel aan je tenen kun je herkennen aan een schilferige huid, kloofjes tussen de tenen en jeuk. Schimmels aan je voeten en nagels kunnen zonder behandeling verergeren en zijn besmettelijk voor anderen. Het is dus zaak om je voeten tijdig te laten onderzoeken en te behandelen door de medisch pedicure. Ook krijg je tips mee voor mee naar huis om de klachten voortaan te voorkomen. Twee tipjes van de sluier: was je voeten zorgvuldig, maar gebruik niet te veel zeep (ook geen desinfecterende) en draag goed passende, leren schoenen.
  Kamp jij met andere klachten aan je voeten, of zijn ze toe aan een opknapbeurt? Ook dan kun je een afspraak maken bij Hallo Voet Pedicuresalon!

  Bij allerlei voetproblemen
  Kirsten Driessen: ‘In 2017 ben ik gediplomeerd pedicure en sinds afgelopen november ben ik medisch pedicure. Verder heb ik onlangs opleidingen gevolgd rond de Arkada-techniek en de Unibrace-techniek. Deze technieken zijn ideaal voor mensen met ingroeiende, pijnlijke nagels. Omdat ik aangesloten ben bij de brancheorganisatie ProVoet, ben jij ervan verzekerd dat je bij een pedicure komt die goed is opgeleid en zich blijft doorontwikkelen. Je bent bij mij aan het juiste adres voor allerlei voetproblemen. Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat jij minder klachten ervaart. Wanneer je niet naar de salon kunt komen, kan ik een afspraak maken om bij je thuis te komen.’

  Vergoedingen pedicurebehandelingen 2019
  Vanuit de basisverzekering wordt een pedicurebehandeling niet door alle zorgverzekeraars vergoed. Hier heb je alleen recht op als je diabetes hebt, en (preventieve) voetzorg noodzakelijk is. Voor voetklachten niet gerelateerd aan diabetes zijn, kun je in bepaalde gevallen een beroep doen op je aanvullende verzekering. Dat is bijvoorbeeld het geval bij voetklachten als gevolg van reuma, een dwarslaesie of een andere medische oorzaak. Raadpleeg je polis om er zeker van te zijn hoe de situatie voor jou is.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply