Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De zon weer terug in mijn leven

  Als je lange tijd last hebt van bepaalde klachten of als je leven door een ziekte wordt bepaald, dan kun je daar knap moedeloos van worden. Het beïnvloedt je hele leven en dat zorgt ervoor dat je alles zou willen doen om weer gezond te worden.

  In de winter kunnen ook nog eens klachten en aandoeningen als reuma, eczeem, depressie, chronische vermoeidheid, chronische pijn, ontstekingen en blessures verergeren. Je weerstand is lager en de kou werkt ook niet mee. Deze factoren hebben invloed op de staat van jouw lichaam en geest. Je bent waarschijnlijk al meerdere malen naar de huisarts geweest, maar de klachten blijven iedere winter verergeren. Moedeloos worden is echter niet nodig. Met BEMER kun je namelijk zelf thuis je klachten aanpakken.

  Wereldwijd wordt de methode door bijna 2,5 miljoen mensen gebruikt, waarvan het grootste gedeelte in Duitsland woont. Duitse artsen en fysiotherapeuten zijn er dan ook geheel vertrouwd mee dat hun patiënten de BEMER naast hun behandelingen gebruiken.

  Gezondere lichaamscellen
  De BEMER-methode is heel simpel om te gebruiken. Je ligt ’s ochtends en ’s avonds 8 minuten op een mat. Via die mat worden magnetische pulsen afgegeven in je lichaam, zodat de microcirculatie in je lichaam aanzienlijk verbeterd wordt. Je organen krijgen meer zuurstof en voedingstoffen, de afvalstoffen worden beter afgevoerd en je lichaamscellen worden gezonder. BEMER helpt dan ook bij een sneller herstel na zware sportinspanningen.

  ‘Bemer hielp me bij mijn psoriasis’
  Tien jaar geleden werd ik plotseling geconfronteerd met reuma in combinatie met psoriasis, en dat was best wel schrikken. Dan ga je een behandeltraject in met medicatie, injecties enzovoort, maar helaas: niets sloeg afdoende aan. Jaren van overleven gaan voorbij en het leven is eigenlijk helemaal niet leuk meer. Een geleidelijke achteruitgang, vooral ook in mobiliteit. Om wanhopig van te worden! Plotseling diende zich dan toch nog een redding aan. Ik voelde mij later als een schipbreukelinge die op het allerlaatste moment nog een reddingsboei toegeworpen had gekregen en toch twijfelde of ik deze nog wel moest pakken. Maar ik pakte hem, en vandaar dit verhaal om je deel­genoot van mijn gelukkige keuze te maken. Maar wel met een doel! De BEMER-therapie heeft mij ontzettend geholpen, maar kan heel veel mensen helpen om de gezondheid te verbeteren en/of pijnklachten te verlichten. En ja, dan ben je opeens BEMER-ambassadeur, want hier moet gewoon iedereen van horen.
  Deze therapie kun je heel goed zelf privé inzetten naast reguliere behandelingen, en het doet wat de leverancier en uitvinder vermeldt. Het is helaas nog steeds hard nodig om deze kennis hierover te delen, want zovelen kunnen net als ik weer een fijner dagelijks leven tegemoet zien. Inmiddels, na twee jaar, ben ik een ervaren gebruiker en heb ik ook anderen met deze therapie laten kennismaken. Ook zulke mooie ervaringen als bij mij gebeurden er ook bij anderen, zoals iemand met Lyme en iemand met diabetes. Maar ook vele anderen met vervelende ziekten en vermoeidheidsklachten kregen verbeteringen te zien.

  De werking van deze Bemer-therapie is erop gebaseerd dat het zelfherstellend vermogen van je lichaam gestimuleerd wordt. Dus je eigen lijf doet het nu zelf van binnenuit. Iets mooiers kan toch niet?!

  – Jannie Hanemaaijer

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply