Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Volg nu zelf een hypnoseopleiding

  Natuurlijk heb je wel eens van hypnose gehoord, maar hoe zou het je vinden om het zelf te leren? Want hoe leuk zou het zijn om hypnose in te zetten om je eigen leven en dat van anderen te verbeteren? Skills te leren waar je de rest van je leven iets aan hebt?

  Sinds 2016 biedt Hypnose Hoeben verschillende hypnose­opleidingen aan, waarmee je over een prachtig gereedschap gaat beschikken met veel tools en mogelijkheden. Vanaf 2016 is de masteropleiding Ericksoniaanse ­Practitioner beschikbaar. Hypnose Practitioner is officieel een 3-daagse opleiding waarmee je een internationaal erkend certificaat verkrijgt, onder meer erkend door de ABH (The American Board of Hypnotherapy). Het is een ­Ericksoniaanse hypnoseopleiding op practitionerniveau voor mensen met en zonder ervaring.

  Vierdaagse
  Er wordt door Hypnose Hoeben bewust gekozen voor een vierdaagse opzet, zodat er meer tijd is om te oefenen. Vanuit de Hypnose Practitioner opleiding kun je doorstromen naar de Master Practitioner. Naast algemene kennis van (verschillende stijlen van) hypnose en hypnotische fenomenen, leer je onder meer hoe je iemand anders maar ook jezelf in trance kunt krijgen en hoe je signalen van je onbewuste kunt krijgen. Leer hypnose toe te passen om mensen gerust te stellen, om contact te maken, door middel van taal een bepaalde lading mee te geven en je daar ook bewust van te zijn. Eigenlijk zal je onbewuste je duidelijk maken dat je veel meer over jezelf en allerlei mogelijkheden wilt ontdekken.

  Opleiding Hypnose Practitioner
  De opleiding wordt 17, 19 en 20 oktober (examen) van 9.00 tot 17.00 uur gehouden en daarna volgt nog een terugkomdag of -avond. Na afloop mag je ook deel nemen aan de oefengroep die bestaat uit oud-studenten en medehypnotiseurs die hun skills bij willen blijven houden, oefenen en vaardigheid willen ontwikkelen. De totale kosten voor de opleiding bedrag € 749,-, inclusief btw. Alle dagen lunch, oefengroep na afloop, een certificaat van deelname en lesmateriaal zijn bij de prijs inbegrepen. Mocht je met drie personen of meer interesse hebben, dan krijg je elk € 49,- korting. Mail voor meer informatie en/of inschrijving naar info@hypnosehoeben.nl.
  Wil je vooraf kennismaken? Schrijf je dan in voor de kennismakingsdag. Deze kost normaal € 97,-. Mocht je doorstromen naar de Practitioner, dan ­worden deze kosten in korting gebracht.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply