4/4 - (12 stemmen)
 • Wat voor leider wil jij zijn?
  4/4 - (12 stemmen)

  Wat voor leider wil jij zijn, in je eigen leven en voor anderen? Door inzicht te krijgen in jouw talenten en uitdagingen, word je effectiever als leider, zowel voor jezelf als voor je team. 

  Er bestaat niet één enkele manier van uitstekend leiderschap. Het is vooral een combinatie van eigenschappen die iemand tot een goede leider maakt. Door je bewust te zijn van jouw unieke eigenschappen, kun je deze doelbewust en overtuigend inzetten. Zo vergroot je jouw invloed op jouw unieke wijze.

  Het paard als spiegel

  Wist je dat mensen die ontspannen en congruent overkomen in de westerse maatschappij als charismatisch en overtuigend worden ervaren? Daarbij is het belangrijk dat verbale en non-verbale communicatie met elkaar overeenkomen. En dat is best lastig als je een situatie spannend vindt of weinig vertrouwen hebt in een overtuigende uitvoering. Wil je jezelf hierin sterker maken, dan is het paard een uitermate geschikte coach.

  Het paard is zeer gevoelig voor oprecht leiderschap.

  Het is meester in het interpreteren van non-verbale communicatie. Het paard reageert op lichaamshouding, mate van ontspanning en focus. Deze combinatie maakt het paard uitermate geschikt voor leiderschaps-trainingen en het uitdiepen van coachthema’s zoals begrenzen en vertrouwen.

  Insights Discovery 

  Het kleurenmodel Insights Discovery helpt je inzicht te krijgen in jouw persoonlijke voorkeuren en unieke stijl. Het zorgt voor een concrete taal om de stijlen en non-verbale communicatie te duiden. Ook biedt het handvatten voor een betere communicatie met andere types.

  Workshop leiderschapsontwikkeling

  De coaches Sabina Brammer en Gerda Dekker brengen mensen bij elkaar die in een professionele rol willen groeien. Door het werken met paarden en de kennis van Insights Discovery krijg je meer zicht op jouw rol als leider, zowel in je professie als in je privéleven. Je hoeft geen leidinggevende te zijn om leiderschap te tonen. Tijdens de eendaagse paardenspiegel met Insights Discovery staan jouw persoonlijk leiderschap en professionele identiteit centraal. ‘Authenticiteit’ is daarbij het sleutelwoord.

  Ervaring met paarden is niet nodig. Er wordt uitsluitend gewerkt met betrouwbare paarden en ervaren paardencoaches. Niets is vaag of wollig, wel puur en concreet. Het is een verrassende en positieve belevenis, die je zeker niet zult vergeten!

  Geïnteresseerd? Kijk dan op www.bemotion.nl voor een workshop leiderschapsontwikkeling bij jou in de buurt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Roos op maart 16, 2018, 5:19 pm

  Welk type ben jij? Doe de gratis quickscan. Ontdek jouw toegevoegde waarde als teamlid en als teamleider! http://www.bemotion.nl/werkwijze_insights_discovery/

  Het kleurenmodel Insights Discovery is tevens in te zetten voor teambuilding en educatief teamuitje. Lees op onze website hier meer over. Ook lees je hier communicatie tips hoe je omgaat met verschillende types.

  Beantwoorden →
 • Geplaatst door G.Dekker op maart 1, 2018, 8:25 am

  super programma, mooie combinatie!

  Beantwoorden →
 • Geplaatst door Sabina Brammer op februari 28, 2018, 4:09 pm

  Je kunt vanaf vandaag alvast een plekje reserveren voor de workshop Leiderschap met Insights Discovery en paardencaching. De planning is bijna rond!
  De data vallen in mei, juni en september.

  Beantwoorden →