4/4 - (28 stemmen)
 • Vernieuw jezelf met mindfulness
  4/4 - (28 stemmen)

  Veel goede voornemens sneuvelen al snel. We willen graag gezonder leven en meer balans, rust en harmonie ervaren, maar onze aandacht wordt opgeslokt wordt door oude patronen die ons houden waar we zijn.

  Duurzame verandering vindt pas plaats als je je niet meer laat meeslepen door oude, ­herhalende automatische gedachten, gevoelens en gedragingen. Zoals de gedachte ‘morgen begin ik met veranderen’ of ‘ja’ zeggen, terwijl je het al zo druk hebt. Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen methode die je helpt om je aandacht te trainen en je bewustzijn te ontwikkelen. Het zorgt voor rust en ruimte, zodat je kunt kiezen voor wat je ècht wilt. Met mindfulness leer je om je oordeelloos en mild te richten op het hier en nu. Hierdoor ervaar je minder stress en kun je meer genieten van je leven. Door het oefenen van meditatie, acceptatie, openheid, loslaten, vriendelijkheid en mildheid maak je eeuwenoude wijsheid praktisch toepasbaar. Dit draagt bij aan een gezonde balans tussen hoofd en hart, en tussen je carrière, gezin en sociale leven. Wil je jezelf beter leren kennen en ben je er ook aan toe om jezelf te vernieuwen? Kijk dan op onze website voor meer informatie of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In januari en april beginnen er weer achtweekse trainingen, met ‘early bird’-­korting voor vroege aanmelders.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Charles op december 7, 2016, 4:48 pm

  De verrassende eenvoud van Mindfulness zijn voor mij de sleutel naar (zelf)compassie en genieten van het leven. Yess!

  Beantwoorden →
 • Geplaatst door Bert op december 7, 2016, 12:34 pm

  Ja dat ken ik zeker, zo herkenbaar.
  Mooi om dit zo te lezen even een reminder.
  Altijd de mond van vol, nu de mind nog.

  Beantwoorden →
 • Geplaatst door Noa op december 6, 2016, 9:34 pm

  Wat een aanstekelijk bericht! Ik ga gelijk even kijken. Ik wil dit al zooooo lang!!

  Beantwoorden →
  • Geplaatst door Marcus op december 7, 2016, 9:04 am
   in reactie op Noa

   Wat leuk dat je zo enthousiast bent Noa! Op 7 januari 2017 van 10.30 tot 12 uur kun je kennis maken met mindfulness en de trainers tijdens een gratis proefles. Je bent van harte welkom! We horen het graag van tevoren als je erbij wilt zijn. Hartelijke groet, Marcus Zeven-Jansen

   Beantwoorden →
 • Geplaatst door Maite op december 6, 2016, 6:36 pm

  Ik hoor zo veel over mindfulness en leven in het nu de laatste tijd. Ik ben wel benieuwd of er iemand is die er ervaring mee heeft.

  Beantwoorden →
 • Geplaatst door Sandra op december 6, 2016, 9:15 am

  Heel herkenbaar. Elk jaar maak ik nieuwjaarsvoornemens en na een paar maanden ben ik ze totaal vergeten. Aandachtstraining lijkt me we nuttig om door te zetten.

  Beantwoorden →