Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (4 stemmen)
 • Van wens naar werkelijkheid
  4/4 - (4 stemmen)

  2016 is reeds begonnen en veel mensen ervaren voor die tijd de druk om goede voornemens te maken. In de meeste gevallen zijn de voornemens dan al omgezet in stappen van bijvoorbeeld een gezonder leven, bewuster eten, meer bewegen, stoppen met roken… Of grotere veranderingen in werk, relatie of persoonlijke situaties.

  Het enthousiasme is groot. Misschien heb je al kleine successen, en toch voel je de focus voor je doel al weer iets kleiner worden. Reden zijn de eerste kleine gedachten die langzaam in ons bewustzijn druppelen. Het volmondige ‘ja’ wordt steeds meer gekleurd en vervaagt langzaam. Je stopt met stappen en schiet terug in oud gedrag. Je bent teruggevallen in oud gedrag, je comfortzone. Ik denk dat dit voor velen herkenbaar is.

  Hoe wordt je wens werkelijkheid?
  Wie ben ik en waar sta ik op dit moment?’ is de eerste vraag die beantwoord mag worden. Hierin mag je kijken naar jezelf als geheel. Naast je mind heb je ook emoties, ­overtuigingen en patronen die meegaan op de reis van verandering. Sta voldoende stil bij wie je werkelijk bent.

  Wat staat je in de weg, blokkeert, hindert je om gelukkig te zijn in je leven? Misschien schieten je gedachten nu alle kanten uit, en dan is het fijn om te voelen welke gedachten tevens terug­komen. Focus op die gedachten. Schrijf op wat die gedachten is.

  Waar word jij blij van? Wat maakt jou gelukkig, geeft je energie en de stroom die jij wilt voelen? Maak je keuze wat je wilt veranderen en vraag jezelf 3 keer waarom je dit wilt veranderen. Zo krijgt je oude gedrag nieuwe informatie. Focus op een doel en maak het groter. Stel je voor dat je doel al werkelijkheid is. Hoe zal je leven er dan uitzien?

  Stap nu in je wens en doe in alles dat je dagelijks doet wat je hartenwens is. Adem je wens in, vertel het aan anderen, word je wens in werkelijkheid en straal uit wat je wilt doen.
  Word je wens.

  De laatste stap maakt energie los die helder en voelbaar aanwezig is in jou. Als coach ben ik gespecialiseerd om jou in dit proces te begeleiden. Ik werk met deze stappen en andere methodieken om je droom en wens werkelijkheid te laten worden.

  Wil ook jij je droom leven en zoeken naar jouw focus? Meld je aan voor een gratis intake.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Van wens naar werkelijkheid | Gototheflow | Home op februari 24, 2016, 11:44 am

  […] Geschreven door Astrid Luciga ForYouMagazine.nl […]

  Beantwoorden →
 • Geplaatst door Leo van Duijvendijk op februari 9, 2016, 9:59 pm

  Goed artikel. Het rakt een/de kern in ons. Verdient navolging

  Beantwoorden →
 • Geplaatst door Edwin op februari 9, 2016, 9:42 pm

  Hier hou ik van . Jammer is dat de Meeste mensen liever een PLAATJES boek lezen . Of heel de dag TV kijken . TIJD VERSLINDERS noem ik het .

  Beantwoorden →