Rate this post
 • Rate this post

  Als je vader of moeder niet meer zonder hulp kan wonen of dementerend is, wil je er als kind natuurlijk zijn voor hem of haar. Dat is natuurlijk prima, maar het kan er ook voor zorgen dat je zelf overbelast raakt. Dan is het een goed idee om hulp in te schakelen.

  Ambachtzorg is een kleinschalige thuiszorgorganisatie. Iedereen die thuiszorg nodig heeft, kan bij ons terecht. Wij staan klaar voor je vader of moeder om die te helpen op de momenten dat hij of zij het nodig heeft. Wij bieden verpleging, huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, individuele begeleiding en terminale thuiszorg. Wij leveren zorg in Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Rotterdam, Zwijndrecht, Ridderkerk, Dordrecht, ­Alblasserdam, Heerjansdam en Barendrecht, en andere plaatsen in overleg.

  Persoonlijke verzorging / verpleging
  Als je vader of moeder zorg nodig heeft, maakt onze ­verpleegkundige een afspraak voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek wordt gekeken waarbij een zorgverlener van Ambachtzorg kan helpen. Zo ontstaat een indicatie. Met deze indicatie wordt alle zorg vergoed door de zorgverzekeraar. Ambachtzorg dient de factuur in bij de zorgverzekeraar.

  Huishoudelijke hulp / begeleiding
  Wij bieden huishoudelijke hulp en begeleiding aan van 8.30 uur tot 20.00 uur. Wij bieden geen huishoudelijke medewerkers aan in de weekenden en op feestdagen. In Ridderkerk en Barendrecht bieden wij deze diensten alleen op basis van het PGB aan. Een medewerker van Ambachtzorg helpt graag bij het aanvragen van een PGB-indicatie.

  Dementie
  Niet alleen na een operatie kan thuiszorg helpen. Ook bij langdurige ziekte zoals bij dementie bieden wij cliënten en hun familieleden gepaste hulp in verschillende vormen aan. Door ervaring hebben een aantal medewerkers van Ambachtzorg extra veel gevoel gekregen voor dementie. Dementie is een stijgend probleem in heel Nederland, maar vooral in ons werkgebied. Ambachtzorg springt in op de groeiende vraag naar zorg voor dementie door middel van extra aandacht en scholing voor de medewerkers.

  Indicatie aanvragen
  Heeft jouw vader of moeder zorg nodig? Bel ons voor een afspraak met onze verpleegkundige. Samen bekijken we waar Ambachtzorg kan ondersteunen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply