4/4 - (1 stemmen)
 • 6 producten voor een spiritueel gezonde levensstijl
  4/4 - (1 stemmen)

  Ben jij spiritueel aan het ontwaken? Je zal merken dat je meer oog krijgt voor de natuur en jouw innerlijke balans. Als je jezelf ervoor openstelt, zal je een weg ontdekken die je leidt naar bewustwording, balans en vrijheid. Leer jezelf kennen en wordt een completer persoon door jezelf spiritueel te ontwikkelen. De volgende 6 producten zullen je daarbij helpen. Sta je als bedrijf geregistreerd bij de KvK? Dan kun je ze ook rechtstreeks bij deze spirituele groothandel bestellen.

  1. Edelstenen
  Edelstenen worden al eeuwenlang gebruikt in de spirituele wereld. Ze kunnen je helpen om je lichaam de kracht en energie te geven om te herstellen. Ze kunnen je beïnvloeden en te zuiveren. Het leuke van edelstenen is dat ze erg mooi zijn en je ze kunt dragen als sieraad en neerzetten of -leggen als heilzame accessoire in huis. Je kunt ze ook in water of alcohol leggen en ze kunnen zelfs als toevoeging in een lotion of crème hun heilzame werk doen.

  2. Etherische olie
  Een heerlijke, zachte manier om voor jezelf te zorgen, is met etherische of essentiële olie. Je gebruikt het bijvoorbeeld in je diffuser of geurbrander. De ruimte vult zich met de heerlijke, helende geur. Bergamotolie heeft bijvoorbeeld een kalmerende en opbeurende werking en kan een diepere ademhaling bevorderen. De geur van pepermunt daarentegen is verkwikkend en verhoogt de concentratie. Daarnaast kan de menthol in de olie helpen bij verkoudheidsklachten. Voel je je wat moe en down? Het opbeurende, energiegevende effect van sinaasappelolie helpt je door die dip! Zo zijn er talloze soorten essentiële oliën die je kunt gebruiken, afhankelijk van je klachten/doel en natuurlijk van wat jij lekker vindt ruiken.

  3. Neti pot
  Ken jij de Neti pot al? Het is een piepklein kruikje waarmee je op eenvoudige wijze de neus en de holte kunt reinigen. Jala neti, ofwel het spoelen van de neus, is een eeuwenoude, Ayurvedische handeling die deel uitmaakt van de dagelijkse verzorging. Het gebruik kan helpen bij symptomen van verkoudheid en allergieën; ideaal wanneer je last hebt van hooikoorts. Het is belangrijk dat je hygiënisch werkt bij het gebruik van de Neti pot. Gebruik een zoutoplossing van Himalayazout en spoel daarmee elk neusgat door. Slijm, stof, allergenen en vuil spoel je allemaal weg. Zo kun je weer vrij ademhalen.

  4. Klankschalen
  Klankschalen zijn afkomstig uit de Tibetaans boeddhistische gebieden en worden gebruikt voor meditatie, ontspanning en algeheel welzijn. Elke klankschaal is anders en heeft een eigen karakter, klankkleur en toonzetting. Deze schalen zijn vervaardigd van koper, brons of messing en worden meestal aangeslagen met een speciale hamer. Het geluid dat zo wordt uitgezonden, heeft een bepaalde frequentie die ontspanning en genezing kan helpen bevorderen. Zo zou het helpen bij het verminderen van stress, het verbeteren van de bloedsomloop en het verlichten van pijn. Perfect om spanning los te laten.

  5. Bach elixers
  Ben je bekend met de Bach methode? Bij de Bach remedie wordt gekeken naar de oorzaak van de klacht, meestal een innerlijke onbalans. Dr. Bach was van mening dat je, door te luisteren naar jouw innerlijke stem en niet te oordelen over andere mensen, fouten in je persoonlijkheid herstellen om zo vreugde, vrede en gezondheid in je leven te krijgen. Om dit proces te ondersteunen en specifieke klachten te behandelen, zijn er de Bach bloesems en elixers. Zo zijn er Bach elixers om je stress te verminderen, voor een betere nachtrust of juist voor de concentratie. Deze zijn heel eenvoudig in gebruik: je doet simpelweg een paar druppels van het elixer onder je tong en de werkzame ingrediënten worden zo vanzelf in je lichaam opgenomen.

  6. Ayurvedische lichaamsverzorging
  Volgens de ayurvedische leer zijn lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden en komt de ware schoonheid van binnen. Het is dus een holistische benadering en daarbij nemen de verzorging van het haar en de huid een belangrijke plek in. Door alledaagse, stressvolle situaties kan de eenheid van lichaam en geest echter verstoord raken. Dagelijkse verzorgingsrituelen met ayurvedische producten helpen je om snel in een ontspannen staat te komen en hebben direct effect; je stressniveau daalt en je hele systeem wordt geharmoniseerd. Om de eenheid te herstellen en in stand te houden, worden er alleen natuurlijke middelen gebruikt ter ondersteuning van die schoonheid en de gezondheid. De kruidige geuren van de verzorgingsproducten hebben een kalmerende invloed op je zintuigen en door de hoogwaardige, Ayurvedische ingrediënten kom je weer mentaal, emotioneel en fysiek in evenwicht.

  Met bovenstaande artikelen ben je al goed op weg om een spiritueel gezonde levensstijl te ontwikkelen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply