Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Fit op jouw eigen tempo
    Rate this post

    Wil je wel graag sporten, maar staat het idee van een fitnessruimte je tegen? Wil je graag stap voor stap in je eigen tempo meedoen? Maar hou je wel van een beetje uitdaging? Dan is het tijd voor bootcamp!

    Meedoen met een bootcamp heeft vele voordelen. Je sport met plezier, beweegt actief in de buitenlucht, de omgeving is uitdagend, je conditie en je (spier)kracht verbeteren, je voelt je fit, soepel en je traint afwisselend en uitdagend op je eigen niveau. Bootcamp is een vorm van fitness waarmee iedereen, ongeacht leeftijd of niveau, zijn algemene fitheid kan verbeteren. Je doet, in groepsverband, een diversiteit aan oefeningen die voornamelijk bestaan uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, trekken, werpen, tillen, springen en lopen. Dit gebeurt onder begeleiding van een ervaren en professionele trainer.
    Zowel beginners als gevorderden werken stap voor stap samen aan een hoger fitheidsniveau. Bij zowel een spatje regen of wind als bij een heerlijk stralend zonnetje, vinden de trainingen plaats in de buitenlucht. De trainingen worden gegeven in een uitdagende omgeving. Door onder andere het gebruik van je eigen lichaamsgewicht, de bankjes in het park, de traptreden en het mulle zand wordt de omgeving volledig benut. De bomen rondom het terrein van Bootcamp Zaanstreek bieden ook enige beschutting. Rondom het terrein bevindt zich een grachtje. Hierdoor blijft het park rustig en vertrouwd. Heerlijk, werken aan je conditie!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply