Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Glowing skin is always in
    Rate this post

    Genieten van de zon is heerlijk en ontspannend. Je huid is helaas een stuk minder blij met deze stralende warmtebron. Als je altijd al een zonaanbidder bent geweest of vroeger veel onder de zonnebank hebt gelegen, dan heeft je huid schade opgelopen door een teveel aan UV-straling. Het is inmiddels bekend dat deze stralen kankerverwekkend zijn voor onze huidcellen. Op lange termijn leidt onbeschermde blootstelling aan UV-stralen ook tot versnelde huidveroudering.

    Wil jij je huid verbeteren? Maak dan kennis met huidspecialiste Anja Marra. ‘Mijn missie is om huidproblemen structureel aan te pakken. Daarmee wil ik realiseren dat vrouwen, die niet tevreden zijn met hun uiterlijk, zich na een behandeling een stuk zelfverzekerder voelen.’

    Wat houdt huidverbetering in?

    ‘Er zijn heel veel manieren om naar de huid te kijken. Het lijkt erop dat vandaag de dag veel mensen moeite hebben met ouder worden. Er is dan ook veel vraag naar huidverjonging (anti-aging). Ik juich dit toe, maar mijn schoonheidsideaal is niet een strak, glad en rimpelloos uiterlijk. Daarom werk ik graag samen met cosmetisch arts Robin Ernsting. Hij werkt met biologisch afbreekbare injectables en zijn botox- en fillerbehandelingen hebben altijd een natuurlijk resultaat. Net als ik vindt dr. Robin Ernsting het belangrijk dat de veranderingen aan je lichaam en gezicht subtiel zijn. Je gaat er jeugdiger en stralender uitziet, zonder dat het jouw identiteit aantast’, aldus Anja.

    Hoe verloopt een kennismakingsbehandeling?

    – Intake. Inventarisatie van de (hulp)vraag.
    – Huidscan: Met de VisioFace 1000 D Camera wordt het gelaat tot in detail gefotografeerd om zodoende de verbeteringen in een later stadium goed te kunnen vergelijken. Denk hierbij aan het berekenen van het aantal rimpels en poriën, het berekenen van kleur­verschillen (pigment) in de huid, en het zichtbaar maken van UV-schade.
    – Kennismakingsbehandeling: Korte kennismakings­behandeling om te kijken hoe de huid reageert op de producten.
    – Huidcoaching: Een persoonlijke begeleiding op het gebied van jouw huidverzorging, uit en thuis. Huidveroudering willen we zo lang mogelijk uitstellen. Samen met Anja wordt een huidverzorgingsroutine ontwikkeld, met name gericht op preventie.

    Wat kun je allemaal verbeteren met laserbehandelingen?

    Couperose en rosacea
    Met laser kunnen verschillende vaatafwijkingen behandeld worden. Bij couperose zijn verwijde rode en blauwe adertjes in het gezicht aanwezig. Rosacea lijkt op couperose, alleen dan met puskopjes, bulten en zwellingen. De kenmerken van rosacea zijn felrode verkleuringen van met name de wangen, neus en kin. Letterlijk betekent rosacea ‘rood als een roos’. De aandoening kan lijken op acne, maar heeft daar niets mee te maken. Kleine vaatjes zijn soms al na één behandeling verdwenen. Voor grotere gebieden, dieperliggende vaatjes en rosacea zijn vaak meerdere behandelingen nodig: gemiddeld tussen de 1 en 5. Na elke behandeling zie je de vaatjes geleidelijk aan verminderen.

    Pigmentvlekken
    Bij pigmentvlekken is er sprake van een overgevoelig pigmentsysteem. Pigmentvlekken vallen op en worden vaak als cosmetisch storend ervaren. Vaak wordt men ouder ingeschat dan men daadwerkelijk is. De donkere vlekken vallen vooral op na blootstelling van de huid aan natuurlijk zonlicht en/of kunstmatige UV-stralen van de zonnebank.

    Huidverstrakking door de eMatrix behandeling
    De eMatrix-behandeling creëert een nieuwe huid, maar zonder lange herstelperiode. De behandeling kan worden ingezet bij bijna alle aandoeningen die de huid zichtbaar minder mooi maken: rimpels, pigmentvlekken, huidverzakking, littekens, acnelittekens, bruine en rood/roze kleurverschillen en huidoneffenheden, zoals grove poriën.

    De eMatrix werkt op basis van gefractioneerde radiogolven die minuscule gaatjes maken in de bovenste huidlaag. De schade die bewust en doelgericht wordt aangericht in de onderste huidlaag, is juist zo groot mogelijk. Het herstelproces van binnenuit creëert een nieuwe huid: ‘sublative rejuvenation’.

    Definitief ontharen
    Definitief ontharen wordt steeds populairder. Je bent het eindeloos scheren en de bijbehorende huidirritaties zat en je verlangt naar een permanente oplossing. Bij definitief ontharen worden haren door middel van een laserbehandeling verwijderd. Er wordt lichtenergie en radiofrequentie-energiewarmte naar de wortel van het haartje gestuurd. De wortel en het haarzakje worden zodanig verwarmd, dat het haarzakje wordt vernietigd. Er kan dus geen nieuwe haar meer groeien. Wil je je benen, bikinilijn of je rug (denk aan mannen) laten laseren? Of wil je ongewenste haargroei in het gelaat behandelen? Het is allemaal mogelijk en werkt zelfs effectief bij blonde, grijze en vlassige haren.

    Vergoeding
    Wanneer je aanvullend verzekerd bent, is vergoeding vaak mogelijk voor een laserbehandeling in het gelaat.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply