Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Werken aan echte huidverbetering
    Rate this post

    Naarmate je ouder wordt, wordt ook de celdeling van jouw huid trager. Dit heeft tot gevolg dat er een ophoping plaatsvindt van dode huidcellen. Daarnaast nemen de celfuncties af, waardoor je huid droger kan worden, ruwer kan aanvoelen en er meer lijntjes en rimpels en pigmentvlekken kunnen ontstaan. Microdermabrasie is dé manier om jouw huid er beter en frisser te laten uitzien, of je nu jong of oud bent, vrouw of man.

    Microdermabrasie is een mechanische peeling. Het microdermabrasieapparaat zuigt jouw huid vacuüm en spuit tegelijkertijd microfijne kristallen op je huid. Door deze microkristallen wordt 50 tot 60% meer van de bovenste dode huidcellen verwijderd dan bij andere peelings. Hierdoor ontstaat een betere opname van de producten. De microdermabrasiebehandeling zorgt voor een direct zichtbare verbetering van de huid, zoals verfijning van de poriën, en zorgt voor de activering van huideigen collageen en elastineproductie. Voor een probleemhuid, zoals acne, pigmentverstoring, littekens, een vale huid en een rokershuid, geeft microdermabrasie een geweldig resultaat.

    Biopeeling
    Een andere behandeling die jou snel een stralende huid bezorgt, is de Biopeeling. Die gaat de gevolgen van huidveroudering tegen, en zorgt voor een stralende en gezonde huid. De Biopeeling is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planten-ingrediënten en essentiële oliën. Deze ingrediënten stimuleren de celvernieuwing en de productie van collageen en elastine, en hebben eveneens een kalmerende en verjongende werking. Daarnaast wordt de weerstand van je huid bevorderd, net zoals de opname van alle werkstoffen in de huid. Het effect van de behandeling werkt nog tien dagen door. Volg je de Biopeelingbehandeling eenmalig, dan geniet je van een direct frisse oppepper voor je huid. Volg je hem in een kuur, dan werk je preventief aan je huidproblemen. Goed om te weten is dat de peeling bij elk huidtype kan worden toegepast, en bij meerdere huidproblemen tegelijkertijd kan worden ingezet. Je huid zal weer gaan stralen!

    Een stralende huid
    Eigenaresse Annelies van den Berg van Utrechtse Schoonheid heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering en biedt verschillende schoonheidsbehandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, massages, epileren en waxen, wimpers verven, microdermabrasie en bruidsmake-up. Annelies werkt met natuurlijke producten van Cenzaa, Mineralogie en Keaso. Deze producten zijn vrij van parabenen, sulfaten en mineralen.
    Je kunt ook bij Utrechtse Schoonheid terecht voor kappersbehandelingen! Hiervoor werkt Annelies samen met Tinka Macco, die je haar kan knippen, wassen en/of verven.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply