Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Lukt het niet om zwanger te worden?
    Rate this post

    Heb jij een kinderwens, maar het lukt maar niet om zwanger te worden? Dan staan de specialisten van het Isala Fertiliteitscentrum in Zwolle voor je klaar! Zij helpen graag jouw droom te laten uitkomen.

    De betrokken en toegewijde specialisten hebben veel kennis van en ervaring met vruchtbaarheidsbehandelingen en alles wat daarbij komt kijken. Ze bieden jou samen met de modernste technieken een optimale zwangerschapskans.

    Persoonlijke begeleiding
    Bij Isala Fertiliteitscentrum heb je tijdens het hele traject dezelfde arts als hoofdbehandelaar. Deze arts maakt samen met jou een individueel behandelplan en adviseert je hoe je jouw kansen om zwanger te worden kunt verbeteren. Ook allerlei vragen en twijfels kun je met je behandelaar bespreken. Door persoonlijke begeleiding zorgen de specialisten ervoor dat je je bij hen veilig en vertrouwd voelt.

    Isala Vrouw-kindcentrum
    Het Isala Vrouw-kindcentrum is hét centrum voor zorg aan vrouwen, hun partners, pasgeborenen en kinderen. Het centrum verleent hoogwaardige specialistische zorg in een prettige omgeving. Het centrum bestaat uit nauw samenwerkende specialismen: Verloskunde, Gynaecologie, Neonatale intensive care unit, Kindergeneeskunde en Fertiliteit. Zo kun je hier terecht voor alle zorg rondom zwangerschap, bevalling, je (pasgeboren) kindje, vruchtbaarheid en gynaecologie. De specialisten van Isala Fertiliteitscentrum zetten zich voor honderd procent in om jouw kinderwens te vervullen!

    Meer informatie
    Wil je meer weten? Kijk eens op de website of neem gerust contact op.

    App ‘Isala zwanger worden’
    Als je zwanger wilt worden, hoop je natuurlijk dat dat snel gebeurt. Met de app ‘Isala zwanger worden’ kun je je kans op een succesvolle spontane zwangerschap berekenen. Bovendien geeft de app jou inzicht in je cycluskalender: wanneer begint je cyclus en wanneer ben je vruchtbaar? De app is ontwikkeld door medisch specialisten en staat vol met handige tips, feiten en fabels over zwanger worden.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply