Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jouw adres voor een geweldig kapsel
  Rate this post

  Het hebben van een goed kapsel is heel belangrijk: het kenmerkt je gezicht en vormt een onderdeel van je gehele uitstraling. Voor een mooi kapsel ga je naar de echte specialist!

  Kapsalon & Haarwerk Centrum Zoetermeer viert alweer zijn eerste verjaardag op de nieuwe, stijlvolle locatie, waar een moderne kapsalon en een aparte haarwerksalon ­succesvol samenwerken. ‘We hebben een bewogen en zeer succesvol jaar achter de rug’, vertelt Rene Bracht. ‘De integratie van kapsalon Hairvision blijkt een extra goede stap te zijn ­geweest. Zo komen 25 en 19 jaar werkervaring heel goed tot hun recht. Klanten ervaren de integriteit, privacy, ­kwaliteit, vakmanschap, bereikbaarheid en ruime aandacht als blijk van waardering. Want Haarwerk Centrum ­Zoetermeer heeft een explosieve groei doorgemaakt.’

  Haarwerksalon
  Aroena Bracht runt haar salon met veel passie, geduld, discretie en aandacht. Die draagt niet voor niets al jaren het keurmerk ‘ANKO Haarwerkspeciaslist’. En heeft inmiddels een geweldige naam opgebouwd op gebied van oplossingen voor dun haar en haarwerken. Het haar is voor ieder zeer bepalend en een sieraad voor elk gezicht. Maar iedereen kent helaas wel iemand met een haarziekte of die lijdt aan kanker. Met een haarwerk of haarstuk kun je het leven van iemand echt weer positief veranderen. Daar liggen juist haar specialisme en passie: het is zó fijn om iemand blij te maken of weer het zelfvertrouwen te geven in zo’n situatie. Voor ieders budget hebben we wel een passende oplossing. Zichtbare haarwerken en haarstukjes zijn echt verleden tijd. Zoveel keus en mogelijkheden; daar hoort een op maat gemaakt en doelgericht persoonlijk advies bij. Graag laten wij je vrijblijvend de mogelijkheden zien en maken wij duidelijke prijsafspraken, zonder ­verrassingen.
  Haarwerk Centrum Zoetermeer is aangesloten bij alle zorgverzekeraars en werkt nauw samen met het LangeLand ziekenhuis. Ook kun je bij het centrum uitstekend terecht voor de nieuwste vorm van haarverlengingen en leveren wij tal van mutsjes en bandana’s.

  Service +
  Zitten mensen in een medisch traject en verliezen zij daardoor hun haar, dan zijn het eerste en tweede consult geheel gratis. Ook krijg je bij een haarwerk een gratis wasservice en een verzorgingspakket ter waarde van € 50,-.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply